Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Violeta Ivanov a avut o întrevedere cu preşedintele Dodon. Ce au discutat cei doi (VIDEO)

Publicat:

Un alt deputat democrat ar fi avut o intalnire cu presedintele . a fost observata, luni, in timp ce iesea din cladirea Presedintiei. Momentul a fost surprins de jurnalistii de la anticoruptie.md.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, intrevedere cu cancelarul german Olaf Scholz: Romania are un prieten puternic. Despre ce au discutat

16:15, 06.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut, sambata, o intrevedere, la Palatul Victoria, cu cancelarul federal german, Olaf Scholz. Prim-ministrul roman i-a mulțumit omologului sau pentru sprijinul acordat pentru aderarea Romaniei la Schengen, subliniind necesitatea finalizarii acestui proces.

Biden a discutat cu liderii din Qatar si Egipt cu privire la un armistitiu in Gaza

22:01, 29.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a discutat joi cu emirul Qatarului si cu presedintele Egiptului despre un acord pentru o incetare a focului „imediata si de durata" de cel putin sase saptamani in Fasia Gaza, in schimbul eliberarii ostaticilor, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat.

(video) Maia Sandu a discutat cu Volodimir Zenenski, la Tirana: Ce mesaje au postat liderii, dupa intrevedere

09:51, 29.02.2024 - Președinta Maia Sandu și omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, s-au intalnit miercuri la Tirana, unde a avut loc summitul Ucraina-Europa de Sud-Est. Liderii au discutat despre situația din Transnistria și incercarile Rusiei de a destabiliza Moldova.

Maia Sandu și Volodimir Zelenski, intrevedere la Tirana. Ce au discutat cei doi lideri

22:06, 28.02.2024 - Președintele Rep. Moldova, Maia Sandu, și șeful statului ucrainean, Volodimir Zelenski, au avut o intrevedere la Tirana unde a avut loc summitul Ucraina-Europa de Sud-Est, cei doi lideri discutand inclusiv despre viitorul comun al celor doua țari in cadrul Uniunii Europene.

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Turciei cu ocazia zilei de naștere: Erdogan implinește 70 de ani

14:46, 26.02.2024 - Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei de naștere. Liderul turc implinește astazi 70 de ani.

Zelenski, dezvaluiri secrete despre intalnirea cu Putin din 2019: „Am discutat mult timp despre asta, am negociat”

07:36, 26.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimyr Zelenski a impartașit detalii despre intalnirea bilaterala cu președintele rus Vladimir Putin in decembrie 2019, organizata la Palatul Elysee din Paris, scrie stirileprotv.ro .

Igor Dodon este in vizita la Moscova: A avut o intrevedere cu Patriarhul Kirill. Despre ce au discutat

14:05, 21.02.2024 - Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a intalnit cu Patriarhul Moscovei și al Intregii Rusii, Kirill, in cadrul vizitei pe care o intreprinde la Moscova, informeaza serviciul de presa al Patriarhiei ruse.

Ultima ora – Valeri Zalujni a fost inlaturat de la șefia armatei ucrainene: Volodimir Zelenski a facut anunțul

18:35, 08.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca s-a intalnit cu Valeri Zalujnii, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, cu care a discutat despre reinnoirea conducerii Forțelor Armate și i-a propus "sa ramana in echipa".„Intalnire cu generalul Valery Zaluzhny. El a mulțumit pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?