Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vine iarna nu doar în calendar: Meteorologii anunță când vor cădea primii fulgi

Publicat:

va fi acoperita de un ciclon preconizat in perioada 4-8 decembrie, care va aduce ninsori puternice. Stratul de zapada ar putea atinge in unele regiuni din sudul țarii pana la 20 cm.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ploi si vijelii in urmatoarele ore in Maramures. Meteorologii anunta precipitatii chiar si de peste 40 l/mp

10:25, 07.05.2024 - ANM a emis un cod galben de ploi si vijelii, in urmatoarele ore, in mare parte din tara. Avertizarea meteo ANM este valabila astazi, 7 mai, in intervalul orar 10.00 – 23.00 si vizeaza instabilitate atmosferica temporar accentuata. Potrivit meteorologilor, un cod galben de ploi si vijelii va afecta zeci…

Stai in rand la spalatorie auto? Renunța. Meteorologii anunța ploi și pentru maine

20:30, 24.04.2024 - Serviciul Meteorologic de Stat, informeaza ca Republica Moldova revine la instabilitate atmosferica pentru ziua de maine. Astfel, pe 25 aprilie vor cadea averse insoțite de descarcari electrice, izolat in raioanele de nord și centru.

Stai in rand la spalatorie? Renunța. Meteorologii anunța ploi și pentru maine

20:25, 24.04.2024 - Serviciul Meteorologic de Stat, informeaza ca Republica Moldova revine la instabilitate atmosferica pentru ziua de maine. Astfel, pe 25 aprilie vor cadea averse insoțite de descarcari electrice, izolat in raioanele de nord și centru.

Cod galben de ninsori abundente in Romania: Meteorologii anunța unde se va depune stratul de zapada

13:15, 21.04.2024 - Meteorologii din Romania au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 14 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara, scrie digi24.ro .

Locul din Romania unde a nins in mijlocul lui aprilie. Stratul gros de zapada a acoperit florile rasarite

10:45, 17.04.2024 - Chiar daca ne situam in mijlocul primaverii, in unele regiuni din Romania a venit iarna, cu tot cu ninsoarea specifica anotimului rece. Dupa zilele cu temperaturi neobișnuit de ridicate pentru aceasta perioada, vremea s-a schimbat brusc, aducand cu sine scaderea termperaturilor și afectand florile care…

(foto) Iarna s-a intors in Romania: A nins puternic in mai multe zone ale țarii, iar meteorologii anunța ca precipitațiile se extind

10:35, 17.04.2024 - Iarna s-a intors in Romania. A nins puternic noaptea trecuta in mai multe regiuni din țara, iar meteorologii spun ca zonele in care vor mai cadea precipitațiile se extind, scrie presa locala .

Romania nu scapa inca de praful saharian. Meteorologii anunța zonele cele mai afectate

12:26, 01.04.2024 - Particulele de praf saharian ajunse in Romania la sfarsitul lunii martie se vor mentine in aer și in primele doua zile ale lunii aprilie, anunța ANM. Meteorologii precizeaza ca incepand cu noaptea de luni spre marti, in unele zone unde va ploua, se vor observa depuneri de praf.

Sfarșit de iarna cu vreme neobișnuita in Romania. Unde se anunța deosebit de cald, in ce zona ninge

07:40, 26.02.2024 - Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord a țarii. La munte sunt așteptate ninsori.


Ce parere ai despre aceasta stire?