Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viitura a adus valuri de mizerie pe malurile Dunării la Galaţi

Publicat:

Viitura a adus valuri de mizerie pe malurile Dunarii la Galati Astazi, 11:52
Comenteaza de , Galati

Apa fluviului, care se apropie de spatiul pietonal de pe Faleza inferioara a Dunarii de la Galati, a adus la mal multe sticle de plastic si alte resturi.

Mizeria adusa de apele Dunarii la Galati. Foto:

Viitura a adus valuri de mizerie la mal

a ajuns, în aceasta dimineata, la 555 de cm, cu doar 5 cm sub Cota de Atentie.

Pentru a evita infiltratiile în digul de aparare din zona , muncitorii serviciului…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul orasului Galati anunta construirea unui stadion de 25-30.000 de locuri pentru Otelul

15:50, 22.04.2024 - Primarul orasului Galati, Ionut Pecheanu, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, inceperea studiului de fezabilitatea in vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe baza arenei Dunarea, potrivit Agerpres.

Aproape 1.500 de nereguli – constatate de inspectorii de la ISU Prahova, in ­primul ­trimestru al acestui an, la unitatile de ­turism si alimentatie din Prahova

00:25, 03.04.2024 - Potrivit unei informari a ISU Prahova, in trimestul I al anului in curs, inspectorii de prevenire din cadrul instituției, cu sprijinul a 24 de de colegi detașați temporar de la inspectoratele județelor Argeș, Galați, Ialomița, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au executat controale pe linia apararii impotriva…

Romanii vor zbura gratis spre spațiul Schengen incepand cu 1 aprilie – cum se pot rezerva locurile in avioane

00:45, 01.04.2024 - Romanii vor zbura gratis spre spațiul Schengen incepand cu 1 aprilie – cum se pot rezerva locuri in avioane Pentru a sarbatori evenimentul istoric de intrare a Romaniei in spațiul european de libera circulație Schengen, un grup de mari investitori romani, majoritate frați ((doi cate doi) din Moldova,…

Cum a ajuns Securitatea sa faca probleme la Galați chiar și la 35 de ani de la caderea comunismului. Pericolul care ii paște pe trecatori

14:56, 28.03.2024 - Fostul sediu al Securitatii din centrul orașului Galați, cladire in care au fost anchetati si torturati sute de detinuti politici, sta sa se prabușeasca. Cladirea este in stare avansata de degradare, fiind un pericol pentru trecatori.

Poliția Romana cauta iubitori de animale! Cate posturi sunt disponibile

14:01, 20.03.2024 - Poliția Romana a anunțat ca face angajari. Printre posturile scoase la concurs sunt și cele care implica o relație om-animal. Fiindca „este primul criteriu „nescris”! Pentru ce? Pentru cele 60 de posturi de agent de poliție (și conductor caini) scoase la concurs, este esențial sa iți iubești, sa iți…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…


Ce parere ai despre aceasta stire?