Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viitorul preot acuzat de trafic de persoane ramane arestat

Publicat:

Constanteanul Marian Sorin Balan, studentul la Teologie acuzat de trafic de persoane si detinut in Penitenciarul de , unde asteapta judecarea procesului sau, nu va parasi arestul. Decizia le-a apartinut judecatorilor Curtii de Apel, care au respins recursul lui Balan pentru eliberare. Alaturi de recursul sau, judecatorii l-au respins si pe cel inaintat de , acuzat alaturi de studentul la Teologie. de Apel este definitiva.

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Maestru spiritual și instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane și viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO

10:35, 25.04.2024 - Joi dimineata, oamenii legii au pus in aplicare 13 mandate de percheziție domiciliara pentru a obtine dovezi suplimentare intr-un dosar privind infractiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Barbat de 35 de ani, arestat pentru trafic de droguri

15:00, 18.02.2024 - Tribunalul Dolj a dispus, ieri, arestarea preventiva a unui barbat de 35 de ani, acuzat de trafic de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, in cursul anului 2023, suspectul a vandut canabis consumatorilor din Dolj. Oamenii legii spun ca barbatul a vandut droguri in mod frecvent. ”Din cercetarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?