Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO „Applause“. Ascultă noua piesă cântată de Lady Gaga

Publicat:


Applause“, piesa pe care fanii monstruleti o asteptau pe 19 august, s-a strecurat zilele trecute pe internet. 

Pentru a le oferi versiunea reala a primei melodii lansate dupa ce s-a operat la sold, Gaga a postat pe conturile sale oficiale ritmurile demne de aplauze.

Pana la acest moment, diva de 27 de ani „si-a incalzit“ audienta cu fotografii si clipuri in care apare nud si o imagine diferita (cu fata pictata multicolor si parul lung, negru).

Spre deosebire de hiturile anterioare, precum „“ sau „Judas“, in piesa de pe al patrulea album, Gaga…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dj Lucian&Geo lanseaza un super remix pentru piesa „Taka Taki”, cantata de Iuliana Beregoi si Monoir

14:30, 30.05.2024 - Dj Lucian(Lucian Mitrache)&Geo(Naita George) revin in forta si lanseaza remixul piesei “Taka Taki”, cantata de Monoir si Iuliana Beregoi.Noul remix suna foarte bine, are un vibe pozitiv si este ideal pentru orice party sau festival. De la primele acorduri, piesa te invita intr-o calatorie captivanta,…

Lady Gaga ar fi urcat pe scena infectata cu COVID-19. The Guardian: „Nu am invațat nimic din pandemie?”

21:30, 28.05.2024 - Lady Gaga a anunțat ca iși amana concertul „Chromatica Ball” din cauza pandemiei de COVID-19. Concertul, care trebuia sa aiba loc pe 27 mai la Stadionul SoFi din Inglewood, California, a fost reprogramat pentru 25 septembrie 2024.

Emi și Cuza pașesc pe scena Te cunosc de undeva!  in ritmuri de Afrobeat și vor interpreta o piesa care a fost luni bune in varful clasamentelor muzicale. Cuza: „Doamne ajuta, maica!”

17:45, 03.05.2024 - Cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii poarta pe Emi și Cuza pe ritmuri afrobeat, dupa ce, la finalul ediției anterioare, ruleta le-a dezvaluit ca vor avea de interpretat o piesa care a fos

Ultimele ore ale lui Platon, cu muzica cantata de o sclava traca, descrise intr-un papirus dezgropat de sub cenușa Vezuviului

13:01, 30.04.2024 - O serie de pasaje descifrate recent dintr-un papirus dezgropat in orașul antic Herculaneum, de sub straturile de lava aruncata in anul 79 d.Hr. de erupția Muntelui Vezuviu, detaliaza, aparent, ultimele ore ale lui Platon, unul dintre cei mai importanți filosofi, scrie The Guardian.

Ce spune Ionuț Cercel, dupa ce Inter Milano a sarbatorit pe „Made in Romania”. Piesa lui este din nou virala, dupa 17 ani: „Melodia mea e pe tot globul”

12:11, 24.04.2024 - Ionuț Cercel a ieșit in fața pe rețelele de socializare și a facut declarații, dupa ce Inter Milano a sarbatorit pe „Made in Romania”. Piesa lui este din nou virala, dupa 17 ani. Iata ce a marturisit cantarețul de manele despre tot ceea ce traiește in aceste momente!

ADDA lanseaza „Așa e dragostea”. Asculta piesa aici

15:00, 22.03.2024 - Fie ca ai fredonat  „Iți arat ca pot”, „Nu plange, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tau” – toate piese care au batut timpul și au ramas semnatura ADDA, sau ai citit povestea pusa in paginile carții „Cele 3 ADDA”, sau poate ai susținut-o in super-producțiile TV „Asia Express” sau „Te cunosc de undeva”,…

Cea mai virala piesa a momentului, transformata in manea. Cum suna ”Macarena” de la Erika Isac cantata de Cristi Mega. Ce au spus internauții

12:50, 11.03.2024 - Erika Isac a lansat piesa-manifest „Macarena”, ce a ajuns la peste 5 milioane de vizualizari in doar trei saptamani. Cu toate ca melodia este rap, Cristi Mega a cantat-o in stilul sau și a reușit sa ii ridice in picioare pe invitații lui. Ce reacția au avut internauții cand au auzit-o!

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat in Oana Radu. Cum a sunat piesa „Cand am o zi grea” cantata de cei doi / VIDEO

00:00, 10.03.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au ridicat atat juriul, cat și pe concurenți in picioare, pentru dans. Transformarea lor in Oana Radu a adus multa bucurie in platoul de la Te cunosc de undeva, unde au interpretat piesa cu 80 de milioane de vizionari a artistei.


Ce parere ai despre aceasta stire?