Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Vești IMPORTANTE pentru românii care trebuie să își reînnoiască pașapoartele: Programul de lucru a fost prelungit

Publicat:

Șeful Direcției Generale de Pașapoarte, comisar-sef de politie , a anunțat, sambata, ca programul de lucru de la direcțiile de eliberare a pașapoartelor s-a prelungit cu doua ore in 30 de județe, masura fiind valabila panna pe 31 august.

“Odata cu creșterea valabilitații pașaportului simplu electronic la 10 ani, ne așteptam sa se mareasca și numarul cererilor de eliberare pentru acest tip de document, in condițiile in care este cunoscut faptul ca in lunile iulie și august se elibereaza cele mai multe documente de calatorie, comparativ cu restul lunilor din an. In urma evaluarii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua minivacanța pentru angajații din Romania! Cate zile libere vor avea și in ce perioada

12:50, 14.05.2024 - Vești bune pentru angajații din Romania! Vor avea parte de o noua minivacanța. Romanii se vor putea bucura de cateva zile de relaxare și vor putea pertrece mai mult timp cu familiile. Iata cate zile libere vor avea, dar și in ce perioada!

Vești importante! Ce trebuie sa verifice pensionarii pe noile taloane, dupa recalculare

10:30, 14.05.2024 - Cu ultimele modificari aduse sistemului de pensii, oamenii sunt sfatuiți sa fie atenți la anumite aspecte esențiale pe noile taloane de pensie. Odata cu recalcularea, exista cateva elemente cheie pe care aceștia ar trebui sa le verifice.

Pensiile aferente lunii mai au inceput sa fie virate in avans. Romanii urmeaza sa iși primeasca banii mai repede decat in mod obișnuit

17:50, 27.04.2024 - Vești excelente pentru toți pensionarii din Romania! A inceput virarea banilor aferenți lunii mai, mai devreme decat s-ar fi intamplat in mod obișnuit. Pentru a nu avea neplaceri cauzate de minivacanțe, pensionarii din Romania nu mai trebuie sa iși faca griji.

Vești importante pentru pensionari! Ce s-a anunțat despre recalculare: „Se iau doar anii...”

18:05, 06.04.2024 - Anunț important pentru pensionarii din Romania! Ce precizari s-au facut cu privire la recalculare. Declarațiile facute in cursul zilei de astazi de catre Doina Parcalabu, fosta șefa a Casei Naționale de Pensii.

De ce programul „Noua Casa” nu-i mai atrage pe romani. Intr-o luna, au fost depuse aproape 100 de cereri

07:05, 01.04.2024 - Romanii nu se mai inghesuie la programul Noua Casa. Potrivit datelor, bancile au acordat credite prin program de puțin peste 1% din bugetul total in ultima luna. Numarul de cereri se apropie de 100, la nivel național. Cea mai mare parte a creditelor au fost accesate de tinerii sub 35 de ani.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Programul atragerii investitiilor in productia de film, prelungit cu peste doi ani. Anuntul Ralucai Turcan

15:50, 21.03.2024 - Programul de atragere a investitiilor in productia de film in Romania se prelungeste pana in decembrie 2026, iar noul apel de proiecte va fi lansat in luna mai a acestui an, a anuntat, joi, ministrul Culturii, Raluca Turcan.La propunerea Ministerului Culturii, Guvernul a adoptat, astazi, masurile de…


Ce parere ai despre aceasta stire?