Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - Un urs fuge prin centrul municipiului Câmpulung / Populația a primit mesaj RO-ALERT

Publicat:

Un urs a fost filmat, luni dimineata, in zona centrala a municipiului Campulung din judetul Arges, autoritatile emitand un mesaj RO-ALERT, potrivit Agerpres.

Potrivit unei filmari care a fost postata pe retelele de socializare, ursul trece prin si ajunge pe din centrul municipiului. Intr-o alta imagine se vede cum ursul pare sa incerce sa patrunda intr-un magazin.

Autoritatile au transmis un mesaj RO-ALERT, localnicii fiind avertizati sa evite zona si sa nu se apropie de animalul salbatic.

„A fost semnalata prezența unui urs, in Campulung, strada…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

RO Alert in Cornu, dupa ce a fost semnalata prezența unui urs pe strada

22:11, 30.04.2024 - Un urs a fost vazut marți seara, 30 aprilie, in comuna Cornu, iar autoritațile au transmis un mesaj RO Alert, sfatuind populația sa nu se apropie, a transmis ISU Prahova.„A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populatiei cu privire la prezența unui animal…

Urs vazut intr-un cartier din Alba Iulia. Locuitorii au primit mesaj de atenționare

09:50, 25.04.2024 - A fost semnalata prezența unui urs pe raza localitații Oarda. A fost emis mesaj RO-Alert locuitorilor din zona, a transmis, joi dimineața, ISU Alba.     Post-ul Urs vazut intr-un cartier din Alba Iulia. Locuitorii au primit mesaj de atenționare apare prima data in ProAlba .

O turista a fost atacata de un urs in apropiere de un baraj din Romania: Populația din zona, avertizata asupra pericolului

17:00, 22.04.2024 - O femeie de 72 de ani, aflata ca turista in Romania, a fost atacata de un urs, luni, in timp ce se afla in zona barajului Vidraru din judetul Arges. Autoritatile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizeaza populatia din zona asupra pericolului, scrie digi24.ro .

Turista atacata de urs in apropiere de barajul Vidraru

16:25, 22.04.2024 - O turista care vizita Romania a fost atacata de un urs, luni, in timp ce se afla in zona barajului Vidraru din judetul Arges. Autoritatile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizeaza populatia din zona asupra pericolului. Femeia, ranita la bratul drept Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, in apropierea…

O turista a fost atacata de un urs in apropiere de barajul Vidraru. A fost emis mesaj RO-Alert

15:30, 22.04.2024 - O femeie de 72 de ani, aflata ca turist in Romania, a fost atacata de un urs, luni, in timp ce se afla in zona barajului Vidraru din judetul Arges. Autoritatile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizeaza populatia din zona asupra pericolului.

Populația a primit RO-alert: Un urs a fost vazut pe strazile dintr-o localitate din Harghita

18:45, 20.04.2024 - Un urs a fost vazut intr-o localitate din județul Harghita. Incidentul s-a produs sambata. Autoritațile au emis mesaj de avertizare RO-Alert. Reprezentanții ISU Harghita au anunțat ca ursul a aparut in localitatea Sandominic.Prezența animalului a fost semnalata sambata.

Urs vazut intr-o localitate din Alba. Oamenii din zona au primit mesaj RO-ALERT

13:21, 11.04.2024 - In cursul zilei de joi, a fost semnalata prezenta unui urs in localitatea Șpring. A fost trimis un mesaj RO-ALERT locuitorilor din zona, a anunțat ISU Alba. Post-ul Urs vazut intr-o localitate din Alba. Oamenii din zona au primit mesaj RO-ALERT apare prima data in ProAlba .

RO-ALERT. Urs, pe strazile din Ploiesti

06:55, 16.03.2024 - Un urs a fost vazut, in noaptea de vineri spre sambata, pe strazile din municipiul Ploiesti, autoritatile emitand mesaj RO-ALERT pentru a avertiza populatia din zona. „A fost semnalata prezenta unui urs in municipiul Ploiesti, zona Garii de Nord. A fost transmis mesaj RO-ALERT. La fata locului s-a deplasat…


Ce parere ai despre aceasta stire?