Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Un prezentator TV i-a ruinat ziua de naştere unei colege

Publicat:

, unul dintre prezentatorii emisiunii „'s“, de la postul american CBS, a stricat surpriza pe care colegii i-o pregatisera co-prezentatoarei .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce condiții pot calatori minorii in strainatate. Poliția de Frontiera: „Certificatul de nastere nu reprezinta document de calatorie”. Care sunt actele necesare pentru a pleca in vacanța.

15:45, 16.06.2024 - Care sunt conditiile de calatorie pentru parinții care vor sa plece cu copii minori in strainatate, in condițiile in care vacanța de vara este tot mai aproape? Lista actelor necesare pentru a pleca in vacanța.

Lidia Buble iși aniverseaza ziua de naștere! Artista implinește 31 de ani și sarbatorește intr-o destinație de vis / FOTO

09:41, 09.06.2024 - Lidia Buble implinește astazi 31 de ani! Artista nu sarbatorește oricum, ci a ales o destinație de vis, unde a plecat in urma cu puțin timp. Iata unde a mers Lidia Buble in vacanța și cum iși sarbatorește ziua de naștere in acest an!

Cauza morții Biancai, tanara in varsta de 19 ani din Suceava, care a decedat la scurt timp dupa nastere: „Abia ridicase ochii spre viața...” / FOTO

11:15, 31.05.2024 - Este o mare ancheta la Spitalul Clinic Judetean Suceava! S-a aflat cauza morții Biancai, tanara in varsta de 19 ani din Suceava, care a decedat la scurt timp dupa nastere. Iata de ce a murit tanara!

Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital

07:05, 15.05.2024 - Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital Continue reading Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital at Tabu.

Un farist adevarat isi serbeaza astazi ziua de nastere. La Multi Ani, Cristi Negru!

09:40, 02.05.2024 - Ziua de 2 mai este una speciala pentru unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti care au trecut prin curtea formatiei FC Farul Constanta. Este vorba despre Cristi Negru, cel care isi serbeaza astazi ziua de nastere, acesta ajungand la borna 46. Originar din Pitesti, Cristi Negru a evoluat la mai multe…

Dramele din viața Oanei Radu. A fost abandonata de tatal ei dupa naștere, fostul iubit a murit incendiat, iar cu fostul soț spune ca a trait in teroare

18:40, 12.04.2024 - Oana Radu se bucura de un succes incredibil și este o femeie implinita, insa nu a putut sa spuna același lucru despre viața ei dintotdeauna. Artista a trecut printr-o muțime de drame. A fost abandonata de tatal ei, fostul iubit a murit incendiat, iar relația cu Catalin Dobrescu s-a dovedit a fi un eșec.

Și-a achiziționat trei certificate de naștere pentru minori in scopul facilitarii circulației

17:10, 30.03.2024 - In data de 29 martie 2024, un cetațean ucrainean s-a prezentat in punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe și a solicitat azil pe teritoriul Republicii Moldova. Conform procedurilor legale, persoana a fost supus verificarilor suplimentare, in timpul carora au fost identificate trei…

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!


Ce parere ai despre aceasta stire?