Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Theo Rose, declaraţii neşteptate despre relaţia cu Alex, nepotul lui Nea Marin: „Am avut emoţii. E frumos, e deștept, e bine făcut"

Publicat:

traieste o frumoasa relatie de iubire cu Alex, nepotul lui . Aceasta a dezvaluit cum a fost momentul in care l-a prezentat parintilor si a marturisit ca situatia nu a fost lipsita de emotii pentru ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Ce relație are Alex Leonte cu Theo Rose dupa desparțire. Iubita lui a rupt tacerea: „El s-a purtat pana in prezent cu respect la adresa ei”

10:35, 14.04.2024 - Alex Leonte și Theo Rose au format un cuplu timp de cinci ani de zile. S-au desparțit in urma cu aproximativ doi ani, dar au o relație buna in continuare, el și-a refacut viața alaturi de Manuela Lupașcu, iar ea de Anghel Damian. Inainte sa aiba o relație cu actorul Anghel Damian, alaturi de care a…

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

VIDEO. Theo Rose și Anghel Damian, despre povestea lor de dragoste. “Formula noastra va fi de cinci”

19:55, 22.03.2024 - Prezenți in podcastul “Fain și Simplu” al lui Mihai Morar, Anghel Damian și Theo Rose au vorbit despre relația dintre ei, despre trecut, prezent și viitor, dar și despre etapele de parinți prin care au trecut. Theo Rose a dezvaluit detalii din relația pe care o țin departe de ochii lumii, precum gesturile…

Theo Rose, declarații superbe despre nunta cu Anghel Damian. Cum a fost ceruta in casatorie: „Are gravate cateva versuri in limba franceza”

14:50, 22.03.2024 - Theo Rose traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Vedeta este foarte fericita alaturi de Anghel Damian, alaturi de care vrea sa ajunga la altar. Artista a dezvaluit cum este relația lor, cum a fost ceruta in casatorie și a oferit detalii și despre nunta lor. Theo Rose s-a logodit Theo Rose…

Pepe, detalii despre relația cu soția lui! Cum se organizeaza cei doi, dar și cat este artistul de permisiv cu copiii / VIDEO

22:50, 26.02.2024 - Cum descrie Pepe relația cu frumoasa sa soție, Yasmine. Interviu la dublu cu cei doi parteneri! Am aflat cum se organizeaza cei doi, dar și cat este de permisiv, artistul, cu cei mici. Declarații exclusive!

Jucatorul transferat de U Cluj din Championship a debutat cu FCSB și a oferit primele declarații: „Am avut puține emoții, U Cluj e un club mare”

08:10, 20.02.2024 - Marco Rus (21 de ani), transferat de U Cluj in aceasta iarna din Anglia, a debutat pentru „studenți” in partida terminata la egalitate cu FCSB, scor 0-0, in etapa #26 din Superliga și a oferit primele impresii dupa primele minute in campionatul Romaniei. Mijlocașul a fost titularizat in premiera de…


Ce parere ai despre aceasta stire?