Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Soldaţi ucraineni, filmaţi în zona de luptă în timp ce jucau Pokemon Go

Publicat:

Doi soldati ucraineni au fost filmati in estul tarii, zona de lupta cu separatistii prorusi, in timp ce jucau . Imbracati in uniforma, militarii sunt filmati in timp ce se uita la telefoane, incercand sa gaseasca pokemoni. Langa ei, colegii lor le tin pustile. "Pokemoni rari si unici au fost gasiti in acest colt", explica unul dintre soldati catre camera. "A fost vazut chiar si un Pikachu ieri aici", adau (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie sfasiata de cainii de lupta ai sefului sau langa o sala de evenimente din Luduș

07:10, 23.05.2024 - Caz extrem de grav, anchetat de politia din Ludus. O femeie de 38 de ani a fost sfasiata de cainii sefului sau, in timp ce era la munca. Este vorba despre doi caini de lupta, extrem de agresivi, din rasa Presa Canario! Femeia facea curatenie la o sala de evenimente, iar atacul s-ar fi produs in momentul…

Schimburi de focuri la periferia orașului Vovceask. Soldați ruși, filmați pe strazi VIDEO

11:45, 15.05.2024 - Forțele ruse au declanșat un asalt feroce impotriva orașului de granița Vovceansk, cu bombardamente aeriene, bombe cu planare, drone și baraje de artilerie. Orașul se afla sub control ucrainean, insa grupuri mici de soldați ruși incearca sa patrunda, potrivit autoritaților locale.

16 soldati ucraineni vor fi inmormantati intr-o groapa comuna la Cernauti

05:35, 02.05.2024 - Pentru prima data de la invazia rusa in Ucraina, la Cernauti, in vestul tarii, va fi amenajata o groapa comuna pentru 16 soldati ai Fortelor Armate ale Ucrainei, care au fost ucisi intr-un raid aerian, la 11 martie 2022, in Ludvinivka, in regiunea Kiev, relateaza Ukrainskaia Pravda, citat de news.ro.

Aviația Israelului a lovit baze militare Hezbollah in Siria: cel putin 36 de soldati sirieni au fost uciși langa Alep

06:35, 29.03.2024 - Cel putin 36 de soldati sirieni au fost ucisi intr-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei in zorii zilei de vineri, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), informeaza AFP, conform Agerpres. Potrivit acestui ONG cu sediul in Regatul Unit si care are o…

Soldați ucraineni vor fi instruiți in Romania

11:20, 18.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a informat, luni, Parlamentul ca a aprobat instruirea unui numar de aproximativ 50 de militari ucrainieni. De asemenea, șeful statului informeaza ca a aprobat și tranzitarea teritoriului national a echipamentelor si bunurilor m

Voluntari ruși care lupta de partea Ucrainei le cer civililor din doua orașe rusești de langa frontiera sa evacueze „imediat”

15:16, 13.03.2024 - Voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au anuntat, miercuri, atacuri impotriva a doua mari orase rusesti situate in apropiere de granita cu Ucraina si i-au indemnat pe civili sa paraseasca aceste zone.

Franța trimite mai mulți soldați NATO in Romania

15:25, 29.02.2024 - Grupul de lupta al NATO din Romania va crește din primavara anului 2025 și va avea 4.000 de militari. In prezent sunt peste 1.000 de militari in grupul de lupta din județul Brașov. Anunțul a fost facut joi de generalul francez Loic Girard, cel mai inalt reprezentant militar francez in Romania. Din cei…

Franța trimite inca 3.000 de soldați NATO in Romania

14:55, 29.02.2024 - Romania va primi inca 3.000 de militari NATO incepand din primavara anului viitor. Este o decizie luata la varful alianței. Aceștia se vor alatura Grupului de Lupta francez de la Brașov și care va ajunge la nivel de brigada.


Ce parere ai despre aceasta stire?