Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Simona Gherghe a făcut o pasiune pentru melodia asta: "Hitul, pe repeat". Ce versuri o binedispun înainte să nască

Publicat:

Insarcinata in ultimul trimestru de sarcina, se bucura de fiecare clipa din concediu prenatal. Mai mult, atunci cand nu se ocupa de ultimele pregatiri pentru venirea pe lume a fiicei sale, vedeta se rasfata. Cel mai recent a facut-o cu o piesa pe care a ascultat-o de multe ori, dupa cum ea a marturisit intr-un mesaj facut public.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preot a batut o femeie insarcinata pentru ca l-a reclamat la poliție. Ce alta ilegalitate savarșise omul bisericii

17:31, 17.05.2024 - „Fa ce zice popa, nu ce face popa!”, este o veche expresie care se aplica și in acest caz. Un preot din Argeș a fost judecat pentru ca a lovit o femeie gravida dupa ce i-a cerut socoteala fiindca l-a reclamat la poliție ca transporta ilegal lemne.

Ionuț Cercel, prima reacție dupa ce campioana Inter Milano a sarbatorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie in suflet”

21:30, 23.04.2024 - A fost nebunie in Italia dupa ce Inter a caștigat cel de-al 20-lea titlu din istoria echipei. Iar dupa fluierul de final petrecerea s-a mutat in vestiar, apoi la un restaurant, unde s-a ascultat pana dimineața maneaua „Made in Romania”, interpretata de solistul Ionuț Cercel. Hakan Calhanoglu a fost…

Cum a murit Ana, tanara insarcinata din Republica Moldova. Detalii noi din ancheta! Principalul suspect, un fost politist: „Un om foarte dur”

11:00, 23.04.2024 - Noi informații șocante ies la iveala in cazul tineri de 19 ani din Republica Moldova, gasita fara suflare in Orhei. Cine este principalul suspectul in cazul cutremurator și ce a declarat mama fetei, aflați in randurile urmatoare. Ana a trecut prin chinuri groaznice inainte sa moara Tanara de doar 19…

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Vladuta Lupau: "Asta e, sunt mama de baieti!" / "Minune care vei veni in viața noastra, vreau sa știi ca..."

09:20, 26.03.2024 - In 2022 Vladuta Lupau a anuntat de Buna Vestire ca este insarcinata cu Iair, acum la fel, cantareata a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil, tot in preajma acestei sarbatori.  

Acces Direct. Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul sau, detalii despre ziua crimei! Confesiuni in lacrimi: „M-a sunat...” / VIDEO

18:15, 04.03.2024 - Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul ei, trece prin clipe de coșmar! Femeia a oferit detalii despre ziua crimei. Confesiuni in lacrimi, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Star Matinal. In ce investește Alexia Eram cei mai mulți bani. Care este cea mai mare pasiune a ei: „Țin la calitate...”

09:45, 04.03.2024 - Alexia Eram spune ca a fost invațata din copilarie sa nu dea toți banii pe lucruri scumpe, iar in prezent, fosta concurenta de la America Express marturisește ca procedeaza la fel. Chiar și așa, spune ca nu ezita sa dea banii atunci cand vine vorba de genți și pantofi.

(video) Alexei Navalnii, inmormantat pe melodia „My Way” si cu scandari „Rusia va fi libera!”. Mii de rusi au participat in ciuda avertizarilor de la Kremlin

18:55, 01.03.2024 - Alexei Navalnii, cel mai mare critic al lui Vladimir Putin din ultimii ani, a fost inmormanat astazi la Moscova. Mii de oameni s-au adunat la biserica pentru a-i aduce un ultim omagiu si au scandat impotriva presedintelui rus. Desi Kremlinul avertizase ca orice adunare neautorizata va fi considerata…


Ce parere ai despre aceasta stire?