Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / S-a spus că a murit singură şi că nu are familie, dar situaţia e altfel! Cine se află acum la căpătâiul Cristinei Stamate

Publicat:

Regretata actrita, , s-a stins din viata pe un pat de spital, iar la scurt timp a aparut zvonul ca era singura, fara familie. Astazi, cand sicriul cu trupul neinsufletit a fost depus la , a spus cine din familia ei a venit sa o conduca pe ultimul drum.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie intr-o familie din Bistrița Nasaud! Un adolescent de 16 ani a murit dupa ce toata familia sa a fost intoxicata cu un antiparazitar

08:25, 30.05.2024 - Tragedie intr-o familie din satul Ilisua, judetul Bistrita-Nasaud. Un adolescent in varsta de 16 ani a murit dupa ce toata familia sa a fost intoxicata cu un antiparazitar. Ajunsese la spital saptamana trecuta, in urma unei intoxicatiei cu o substanta antiparazitara folosita pentru animale.

Un copil de 16 ani a murit, dupa ce intreaga sa familie s-a intoxicat cu o substanța folosita pentru deparazitarea animalelor

12:21, 29.05.2024 - Tragedie intr-un sat din Bistrița-Nasaud. Un copil de 16 ani a murit, dupa ce intreaga sa familie a ajuns, saptamana trecuta, la spital. Mama, tatal și copilul s-ar fi intoxicat cu o substanta antiparazitara folosita la animale, scrie Agerpres. Polițiștii fac verificari in acest caz.

Alerta in Romania din cauza unei boli care face ravagii! Doi bebelusi au murit

23:06, 16.05.2024 - Este alerta in Romania din cauza unei boli care face ravagii! Doi bebelusi au murit. Situația este foarte grava in Romania. Iata ce au transmis specialiștii cu privire la creșterea alarmanta a cazurilor de tuse convulsiva!

Tragedie la Florii. O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa o masa in familie

16:50, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei au murit in Calarași, dupa o masa in familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentara, insa este posibil ca bunica sa fi murit de durere dupa pierderea copilei.

Caz bizar in Anglia. Doua gemene au murit, apoi s-ar fi reincarnat in aceeași familie. „Cereau jucariile fetelor moarte, deși nu le-au vazut niciodata”

14:20, 16.04.2024 - In multe religii și folosofii, termenul de reincarnare apare extrem de des, iar un astfel de caz bizar s-ar fi petrecut in Anglia, unde doua gemene au murit, apoi s-ar fi reincarnat in aceeași familie. In ce religii apare des termenul de reincarnare Daca nu ești familiarizat cu acest termen, de reincarnare,…

Sfarșit tragic pentru un roman care urma sa se intoarca in țara, la familie. Barbatul in varsta de 50 de ani a murit in Italia, in timp ce incarca TIR-ul

18:05, 27.03.2024 - Un barbat care urma sa vina in Romania, la familie, a murit marți dimineața. Era plecat la munca in Italia, atunci cand a sfarșit tragic. Inițial, s-a spus ca ar fi vorba despre un accident de munca, asta pentru ca s-a stins din viața in timp ce incarca TIR-ul, intr-o parcare.

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Ce a facut regretata Stela Popescu din disperare ca oamenii o credeau soția lui Alexandru Arșinel. Ce a ieșit la iveala acum

17:10, 07.03.2024 - Actrița Olga Balan a dezvaluit abia acum, dupa cațiva ani de la moartea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel, ce a facut regretata artista din disperare ca lumea o credea soția colegului ei de scena.


Ce parere ai despre aceasta stire?