Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Robotul Philae a încetat să comunice, după o misiune istorică

Publicat:

, ajuns miercuri pe suprafata cometei Ciuriumov - Gherasimenko, a incetat sa comunice, bateriile sale fiind descarcate, insa specialistii de la (ESA) spun ca au primit informatii care ar putea oferi noi indicii despre originea vietii de pe Terra.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

SpaceX face joi al patrulea test cu mega-racheta Starship

10:25, 05.06.2024 - Un nou sistem Starship este gata de lansare pe rampa SpaceX din Texas, iar joi se va face un al patrulea test, la care așteptarile sunt cele mai mari de pana acum. Daca totul merge bine, ambele componente ale sistemului vor reveni intregi pe Terra și nu vor mai exploda in atmosfera.

Premiera istorica: Samsung se confrunta cu o greva majora a angajaților sai

18:30, 04.06.2024 - Pentru prima data in istoria sa, gigantul tehnologic Samsung Electronics se confrunta cu o greva majora a angajaților sai, care va avea loc pe 7 iunie. Sindicatul reprezentind aproximativ 28.000 de angajați, adica 20% din forța de munca a companiei, a anunțat recent ca muncitorii vor intra in greva…

VIDEO Se construiește autostrada care va lega direct Romania de Republica Moldova: Este o premiera istorica

15:05, 17.05.2024 - Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a anunțat ca, in luna iunie, se va semna contractul pentru construcția podului peste Prut de la Ungheni. Acesta va face parte din Autostrada A8 - Autostrada Unirii. Podul, cu o lungime de 260 de metri, va fi unul cu regim de…

China a lansat o misiune istorica pentru a prelua mostre de pe partea indepartata a Lunii

23:10, 03.05.2024 - China a lansat vineri o nava spațiala fara echipaj intr-o misiune de aproape doua luni pentru a prelua roci și sol de pe partea indepartata a Lunii, fiind prima țara care face o astfel de incercare ambițioasa, scrie Reuters, potrivit medifax.

Noul sediu al Facultatii de Stiinte Economice UAV, intr-o cladire istorica reabilitata cu 6 milioane euro

17:45, 26.04.2024 - Noul sediu al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Aurel Vlaicu" (UAV) Arad, care a fost inaugurat vineri, se afla intr-o cladire istorica reabilitata cu sase milioane de euro, in care in urma cu peste un secol a functionat prima scoala evreiasca din Transilvania.

22 aprilie – Astazi este marcata Ziua Pamantului

10:45, 22.04.2024 - Ziua Internaționala a Mamei-Pamant se sarbatorește in 22 aprilie din 2009, de catre toate statele membre ale Națiunilor Unite. In 23 aprilie 2009, prin Rezoluția 63/278, Adunarea Generala a Națiunilor Unite a desemnat ziua de 22 aprilie ca “International Mother Earth Day”. ”Pamantul este “mama” pentru…

Elicopterul Ingenuity trimis de NASA pe Marte a transmis ultimul sau mesaj spre Terra. Care va fi noua lui misiune

14:40, 17.04.2024 - Micul elicopter Ingenuity, trimis de NASA pe planeta Marte, a transmis ultimul sau mesaj spre Terra si va fi utilizat de acum inainte ca o baza fixa pentru colectarea de date de pe suprafata "Planetei Rosii", a anuntat marti agentia spatiala a Statelor Unite, citata de AFP.

Ajax Amsterdam, umilința istorica in derbiul Olandei

18:56, 07.04.2024 - Sezonul dezamagitor al celor de la Ajax Amsterdam și-a atins apogeul duminica. In „clasicul” din Eredivisie, Feyenoord s-a impus cu scorul de 6-0, cea mai drastica infrangere a „lancierilor” in derbiul Olandei.


Ce parere ai despre aceasta stire?