Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO ”Respirația diavolului”, cel mai periculos drog din lume. Din om devii ”zombi”

Publicat:

Un medicament periculos, care poate fi consumat involuntar si poate sterge memoria victimelor sale, se vinde pe strazile d.

Drogul este numit scopolamina, insa in limbajul cotidian este cunoscut sub numele de "Respirația Diavolului". Se obtine prin prelucrarea frunzelor unui copac foarte comun in America de Sud, scrie .

In Columbia circula legende urbane cu oameni care si-au donat un organ, si-au golit conturile bancare sau s-au lasat violati, dupa ce au consumat "".

Revista americana VICE a mers

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un drog extrem de periculos, depistat și in Romania

12:11, 15.05.2024 - Un  drog foarte periculos, asociat cu mai multe alerte la nivel european,  supranumit „Donkey Kong”, sub forma unor comprimate de culoare portocalie,  a fost descoperit și in țara noastra. „Drogul se produce in Olanda sau in Belgia și are o concentrație mare de substanța activa”, spune expertul antidrog…

Drogul violului, cel mai periculos, da dependența de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil sa asistam la drame uriase”

18:55, 19.04.2024 - Psihologul Eduard Bondoc, specialist in medicina la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizeaza ca cel mai periculos drog este cel cunoscut ca "drogul violului", care este insipid, inodor și incolor.

Tranq dope sau drogul „zombi” a ajuns pe pietele din Europa. Substanta care mananca, pur si simplu, carnea

18:35, 10.04.2024 - Un drog mortal, extrem de periculos, care mananca, pur si simplu, carnea și care a provocat o criza de sanatate in SUA, a ajuns pe pietele din Europa. In Marea Britanie, de exemplu, a provocat deja cel puțin 11 decese.

ALTERNATIVE SANATOASE Alimente care susțin pierderea in greutate

10:50, 08.04.2024 - Un dietetician citat de Daily Mail menționeaza ca alimentele care declanșeaza efecte similare cu cele ale Ozempic nu se limiteaza doar la ovaz. The post ALTERNATIVE SANATOASE Alimente care susțin pierderea in greutate first appeared on Informatia Zilei .

Jurgen Klopp curtat pentru un nou job - Șeful lui Liverpool dorit pentru un post inedit la Euro 2024

17:25, 07.03.2024 - Trusturile media BBC și ITV se afla in competiție pentru a-l aduce pe Jurgen Klopp in calitate de expert pentru Campionatul European din Germania, susține Daily Mail. Se așteapta insa ca germanul sa refuze propunerile. Klopp a anunțat ca din vara nu va mai antrena Liverpool. Dupa ce a anunțat ca…

Un nou drog foarte ieftin și deosebit de periculos pune in pericol viața adolescenților din Capitala

13:05, 03.03.2024 - „Drogul elevului” este noul drog care pune in pericol viața tinerilor din București. Problema si mai grava este ca drogul este foarte usor de procurat si se vinde chiar si ziua in amiaza mare pe strazile din centrul Bucurestiului, cu doar 10 lei.

Animalul rar și periculos care a fost vazut in Romania: ‘Cea mai frumoasa felina din Europa’

18:55, 23.02.2024 - Camerele de luat vederi amplasate in Parcul Natural Apuseni au surprins imagini senzaționale cu un exemplar de ras. Animalul rar a fost filmat in zile diferite, potrivit datelor aparute pe video. Se pare ca rasul mergea prin zapada pentru a cauta hrana. Cea mai frumoasa felina din Europa, filmata in…

Care sunt bauturile considerate inamicii curelor de slabire?

20:10, 22.02.2024 - In timpul unei cure de slabire este important sa fii atenta la tipurile de sucuri pe care le consumi, deoarece unele pot avea un conținut ridicat de zahar și calorii, ceea ce poate impiedica progresul pierderii in greutate.Sucurile de fructe, credem ca sunt naturale, deci sanatoase. Fals! Sunt o adevarata…


Ce parere ai despre aceasta stire?