Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) Radu înaintea meciului cu Anglia: Nu mi-e frică, vă am pe voi în faţa mea şi am o ţară întreagă în spatele meu

Publicat:

"Baieti, ganditi-va la tot ce ati trait pana acum, toate emotiile pe care le-ati trait, tot ce am trait impreuna, tot ce ati trait singuri in carierele voastre. Totul va adus in momentul asta. In cel mai important punct al carierei voastre. In meciul asta noi o sa murim pe teren. Mie nu mi-e frica, pentru ca va am pe voi in fata mea si am o tara intreaga in spatele meu, in spatele nostru. Care ne sustine. Trebuie sa intram p (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acuzații grave la adresa arbitrajului in Premier League: „Ne-au refuzat trei penalty-uri! Arbitrul este suporter al echipei rivale, am comunicat asta Comisiei inaintea meciului!”

10:50, 22.04.2024 - Un scandal imens a luat amploare in Anglia dupa meciul de duminica dintre Everton și Nottingham Forest, incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea „caramelelor”. Cele doua echipe se afla in zona retrogradarii, dupa ce au fost depunctate de catre Federația Engleza de Fotbal in acest sezon. Everton a fost…

Fosile ale unei reptile marine gigantice, descoperite de o fetita de 11 ani si de tatal ei in Marea Britanie VIDEO

14:35, 18.04.2024 - Un maxilar fosilizat descoperit de o fetita britanica si de tatal ei pe o plaja din comitatul Somerset, Anglia, apartine unei reptile marine gigantice care a trait in urma cu 202 milioane de ani si care a fost, se pare, unul dintre cele mai mari animale ce au trait vreodata pe Terra.

PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

09:00, 11.04.2024 - Paris Saint Germain și Barcelona au oferit un spectacol pe Parc des Princes (2-3) in prima manșa a sferturilor UEFA Champions League. Cele doua formații au refuzat totuși sa vina la interviurile de dupa finalul jocului, motivul fiind o gluma cu tenta rasista.

Romanul care s-a intors „la coada vacii“ dupa 14 ani: „Am trait in Anglia ca un rege. Nu-mi e dor de bani. Am avut tot luxul de pe lume“

20:20, 27.03.2024 - Andrei, un roman care a trait 14 ani in Londra, in lux, s-a intors „la coada vacii“. Impreuna cu familia sa locuiește la Porumbacu de Jos, in județul Sibiu, unde a inființat Tower Farm Transylvania.

„Fetița Zurli” s-a simțit intotdeauna nedorita! Vero Caliman, dezvaluiri neașteptate: „Am trait in frica”

12:21, 22.03.2024 - „Fetița Zurli” susține ca s-a simțit intotdeauna nedorita. Vero Caliman a facut dezvaluiri neașteptate pe rețelel de socializare. Fanii s-au emoționat atunci cand au aflat și au incercat sa o incurajeze.

Andra Tradițional 2 SOLD OUT la Londra, pe OVO ARENA Wembley. Cine sunt romanii din spatele evenimentului

10:45, 21.03.2024 - Evenimentul din 17.03.2024 a fost istoric și a adunat peste 12.500 de participanți din Anglia, Italia, Spania, Scoția și Romania, conform relatarilor presei romanești. Atmosfera din sala a fost pur și simplu incredibila. Pe parcursul celor aproximativ 3 ore de spectacol, Andra și invitații sai au reușit…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Fanii Romei arestați la Londra dupa ce au provocat tulburari in zborul spre meciul cu Brighton

21:20, 14.03.2024 - Un grup de fani ai Romei au fost arestați dupa ce au provocat tulburari intr-un zbor spre Londra, inaintea meciului cu Brighton, joi, din Europa League, potrivit mediafax. Cinci sau șase suporteri giallorossi au fost intampinați de poliție cand au aterizat in Anglia, dupa ce au provocat perturbari…


Ce parere ai despre aceasta stire?