Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Premieră mondială realizată de racheta Ariane 5

Publicat:

5 a realizat vineri o premiera mondiala prin lansarea de la Kourou () a satelitului , primul satelit comercial "flexibil", care va putea fi reprogramat pe orbita, transmite AFP.

Ariane 5 a decolat la ora locala 18:00 (24:00 ora Romaniei), cu doi sateliti la bord, in numele operatorilor de satelit Embratel, cel mai mare din Brazilia si din , si Eutelsat, unul din liderii mondiali in domeniu.

 


Dupa aproximativ o jumatate de ora, cei doi sateliti au fost plasati pe orbita la un interval de aproximativ patru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei kilometri pana la capatul lumii a avut premiera mondiala la Cannes 77

11:15, 18.05.2024 - Regizorul Emanuel Parvu și echipa filmului „Trei kilometri pana la capatul lumii” au fost prezenți pe covorul roșu a celei de-a 77-a ediții a Festivalului International de Film de la Cannes.

La Cannes, pe 17 mai filmul, Trei kilometri pana la capatul lumii, in regia lui Emanuel Parvu, va avea premiera mondiala

20:31, 16.05.2024 - Trei kilometri pana la capatul lumii este in Competiția Oficiala a celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film.De la Cannes, la cald regizorul Emanuel Parvu va vorbi la Adevarul Live.

Noua racheta Ariane 6 va realiza doua lansari pentru plasarea pe orbita a primilor sateliti europeni Galileo VIDEO

17:25, 29.04.2024 - Racheta Ariane 6, care urmeaza sa efectueze zborul sau inaugural in aceasta vara, va realiza doua lansari, in 2026 si 2027, pentru a plasa pe orbita primii patru sateliti europeni de navigatie Galileo de noua generatie, a anuntat luni Arianespace.

'Trei kilometri pana la capatul lumii', in regia lui Emanuel Parvu, va avea premiera mondiala in competitia oficiala la Cannes

19:45, 22.04.2024 - "Trei kilometri pana la capatul lumii", in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectat in competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc intre 14 si 25 mai.

Intervenție chirurgicala dificila, realizata in premiera la Spitalul Județean de Urgența Targoviște!

09:20, 20.04.2024 - O intervenție chirurgicala dificila a fost realizata in premiera, in aceasta saptamana, la Spitalul Județean de Urgența din Targoviște. Procedura chirurgicala s-a efectuat in cadrul secției de Ortopedie și Traumatologie a unitații medicale și a constat in artroplastie totala inversata de umar, un act…

Edi Iordanescu, reacție dupa infrangerea in fața Columbiei: 'Am intalnit o forta mondiala'

01:25, 27.03.2024 - Selectionerul Edward Iordanescu a declarat, marti seara, ca amicalul pierdut cu Columbia, scor 2-3, a fost un test util, el apreciind ca reprezentativa sud-americana este o forta mondiala, scrie news.ro. "A fost un test foarte, foarte util, cel mai important test sub comanda mea. Stiam ce urmam sa…

Edi Iordanescu: „Columbia e o forța mondiala, dar am avut mai multe șuturi pe poarta decat au avut Germania, Brazilia și Spania!”

00:40, 27.03.2024 - Edi Iordanescu (45 de ani), selecționerul Romaniei, a analizat infrangerea cu Columbia, 2-3, intr-un meci amical disputat la Madrid, pe „Metropolitano”. Dupa 1-1 cu Irlanda de Nord, Romania a incheiat acțiunea din martie cu o infrangere contra Columbiei, una dintre cele mai impresionante reprezentative…

G20: Economia mondiala are o șansa tot mai mare de aterizare ușoara

18:00, 27.02.2024 - Economia mondiala are mari șanse sa reușeasca o aterizare lina, au declarat șefii de finanțe intr-un proiect de declarație finala a G-20 la reuniunea din aceasta saptamana din Brazilia.


Ce parere ai despre aceasta stire?