Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: N-ai mai auzit niciodata asa ceva! Un comentator coreean a luat-o RAZNA in direct dupa un super gol! Reactia face toti banii!

Publicat:

, fostul jucator al lui Partizan, i-a facut pe comentatorii coreeni sa isi piarda mintile dupa un gol spectaculos inscris pentru echipa sa, Gyeongnam FC, in partida cu FC Seoul. Reactia unuia dintre comentatorii televiziunii coreene face toti banii.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Italiei susține ca statele UE nu vor fi direct implicate in imprumutul G7 pentru Ucraina

22:00, 15.06.2024 - Premierul Italiei, Giorgia Meloni, susține ca statele UE nu vor fi direct implicate in imprumutul G7 pentru Ucraina. Este vorba despre imprumutul in valoare de 50 de miliarde de dolari promis de țarile G7. Banii vor fi obținuți cu ajutorul activelor inghețate ale Rusiei.

Dezbatere intensa in Anglia: „Banii fara control vor distruge fotbalul” / Reacția lui Manchester City

23:21, 06.06.2024 - Dezbaterea intensa din Anglia despre regulile financiare ale fotbalului, cu ecouri in mai multe zone ale fotbalului de top, este preluata și la noi de Golazo.ro. Contextul? Felul in care unele cluburi, de exemplu Manchester City, sunt finanțate excesiv, distrugand reperele și echilibrul competiției.

Reacția lui Mititelu, cand a auzit ce a spus Claudiu Niculescu in „razboiul Craiovelor”: „Caracter și barbație, nu lașitate!”

22:20, 06.06.2024 - Adrian Mititelu (56 ani), patronul celor de la FCU Craiova, formație proaspat retrogradata in al doilea eșalon, a elogiat declarațiile lui Claudiu Niculescu, cel care a transmis azi ca „Universitatea este FCU, echipa lui Adrian Mititelu”. Prin intermediul rețelelor de socializare, „boss”-ul din Banie…

Magazinele care nu mai au nici case de marcat, dupa eliminarea casierilor. Pui produsele in geanta și pleci direct

08:45, 25.05.2024 - O aplicație creata de o companie din Germania iși propune sa revoluționeze felul in care ne facem cumparaturile. Clienții merg pur și simplu in magazin, iau produsele de pe raft și pleaca acasa. Banii sunt retrași automat din cont. Jurnalista postului de televiziune RTL a testat sistemul implementat…

Suma uriașa cheltuita de soția lui What’s Up pentru a deveni vedeta! Artistul a dat-o de gol in direct la PRO TV: „Imi luam garsoniera de banii aștia”

13:11, 17.05.2024 - Dupa ce a divorțat de Simina, femeia care i-a fost aproape foarte mulți ani, What’s Up a decis sa se recasatoreasca. Insa dupa ce a mai trecut printr-o relație. La scurt timp dupa divorț, artistul a inceput o relație cu artista Alice Badea, care i-a devenit și logodnica, insa relația lor s-a terminat…

Reacția lui Zelenski cand conferința cu președinta PE i-a fost intrerupta in direct de alarma antiaeriana: „Cum te simți, Roberta?”

19:45, 09.05.2024 - Moment tensionat joi, la Kiev, in timpul vizitei președintei Parlamentului European in capitala Ucrainei. Conferința de presa susținuta de președintele Volodimir Zelenski și Roberta Metsola in curtea palatului prezidențial a fost intrerupta de alarma antiaeriana, care a dat semnalul de evacuare catre…

Reacția lui Zelenski cand conferința i-a fost intrerupta in direct de alarma antiaeriana: „Cum te simți, Roberta?”

18:56, 09.05.2024 - Moment tensionat joi, la Kiev, in timpul vizitei președintei Parlamentului European in capitala Ucrainei. Conferința de presa susținuta de președintele Volodimir Zelenski și Roberta Metsola in curtea palatului prezidențial a fost intrerupta de alarma antiaeriana, care a dat semnalul de evacuare catre…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?