Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Moarte suspectă pentru soția și tatăl unui primar din Iași! Bebelușul de 10 luni a rămas orfan de mamă

Publicat:

Tragedie peste tragedie pentru un primar din Iași. Sotia si tatal edilului au murit otraviti cu o substanta letala, gasita de obicei în antigel. Barbatul suspecteaza ca ar fi vorba despre o razbunare.

Tânara avea de 28 de ani și era mama unui bebelus si studenta la Farmacie, s-a stins la o saptamâna distanta de socrul ei. Soția primarului din localitatea ieșeana Butea, Iași s-a putut bucura doar 10 luni de copilașul ei.

În urma cu o saptamâna, Anton îsi interna sotia de urgenta. I se facuse rau si lesinase de mai multe ori. Descoperirea

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Acces Direct. Moarte suspecta intr-un depozit. Valerie a fost gasit fara suflare la locul de munca. Familia vrea sa se faca dreptate

19:45, 22.03.2024 - Au trecut mai bine de patru ani de cand Valerie a murit, dar familia inca nu știe ce s-a intamplat cu adevarat. Soția și sora lui vor sa se faca dreptate, dupa ce li s-a spus ca barbatul și-ar fi gasit sfarșitul in urma unui accident de munca.

Doliu imens pentru Cristina Șișcanu. Tragedie pentru vedeta: „Odihnește-te in pace”

20:55, 08.03.2024 - Soția prezentatorului TV Madalin Ionescu a facut un anunț tragic in mediul online, vineri, 8 martie 2024. Chiar de Ziua Internaționala a Femeii, Cristina Șișcanu și-a pierdut tatal. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Vestea a fost un șoc pentru toți utilizatorii online. Ce mesaje i-au transmis vedetei.…

Inca o moarte suspecta in Rusia. Fotograful Dmitri Markov realizase poza devenita simbol al persecuției lui Navalnii

15:21, 17.02.2024 - Fotograful rus Dmitri Markov a murit la varsta de 41 de ani, a transmis presa locala din Pușkino, orașul sau natal, citand apropiați ai acestuia. Markov, care facea fotografii cu un iPhone, a devenit celebru pentru ca surprindea in imaginile sale esența vieții de zi cu zi din Rusia. Fotografia cu un…

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

22:36, 15.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…


Ce parere ai despre aceasta stire?