Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Mama Luizei a EXPLODAT după arestarea bărbatului care i-ar fi violat fiica: E o MANIPULARE

Publicat:

Mama și bunicul nu cred ca cel de-al doilea barbat arestat in dosarul Caracal, acuzat ca ar fi violat-o pe Luiza, este vinovat. „Este o manipulare”, a spus .

Persoana pe care au gasit-o, am spus-o și o spun: e o manipulare. Sa traga de timp”, a spus , aflata impreuna cu bunicul fetei disparute in urma cu opt luni in fața casei lui din Caracal, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING Barbatul arestat pentru VIOLAREA Luizei a recunoscut totul in fața anchetatorilor

Bunicul fetei, , crede ca autoritațile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

5 ani de la dispariția Luizei Melencu. Ce face in prezent mama fetei, una din victimele lui Gheorghe Dinca

17:35, 14.04.2024 - Cazul dispariției Luizei Melencu a șocat o țara intreaga. Despre soarta tinerei nu se mai știe nimic, iar mama ei este disperata. La doar doi ani dupa incident, Monica Melencu a ramas vaduva, dupa ce soțul ei a murit din cauza problemelor cardiace cu care se confrunta.

Barbat din Rafaila arestat, dupa ce a fost acuzat ca și-a violat propria fiica

14:55, 27.03.2024 - CAZ… Polițiștii vasluieni fac cercetari asupra unui barbat de 46 de ani din comuna Rafaila, acuzat ca și-a violat propria fiica, o tanara de 20 de ani. Tanara, beneficiara a serviciilor Centrului de Educație Incluziva din Negrești, mergea acasa, la sfarșitul saptamanii și, intr-una din zile, s-a intamplat…

Procurorul care i-a reținut pe polițiști sa intre in curtea lui Dinca din Caracal și-a primit sancțiunea

20:50, 20.03.2024 - Procurorul care le-a interzis poliștilor, pana la șase dimineața, sa intre in curtea lui Gheorghe Dinca, a fost sancționat de Inalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). Potrivit hotararii definitive a ICCJ , procurorul Cristian Ovidiu Popescu fost sancționat cu reducerea a salariului brut cu 25% timp…


Ce parere ai despre aceasta stire?