Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Laura Cosoi, schimbare de look, dupĒ ce a devenit mamĒ: "}mi aduce zâmbetul pe buze"

Publicat:

a decis cE este vremea pentru o schimbare, dupE aproximativ o lunE de cand a devenit mamE. Vedeta a mers la salon xi s-a vopsit, apoi s-a xi tuns, iar look-ul final a fost peste .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „La ce sunt bune manușile de cauciuc?” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

20:36, 05.05.2024 - Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze și ne schimba starea in bine. Sunt amuzante și mereu vor reuși sa ne aduca fericire. La mesele in familie, o gluma amuzanta este mereu bine primita și va reuși sa uneasca pe toata lumea.

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Vacanța de vedeta. Laura Cosoi, in lacrimi! Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV: "Imi aduce aminte..." /  VIDEO

16:25, 27.04.2024 - Moment emoționant in cadrul ediției de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta. Laura Cosoi a izbucnit in lacrimi, in timp ce in platou se afla Alexandra Ungureanu. Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV.

Poștașii vor aduce mancare in loc de pensii și corespondența: Se pregatește o schimbare drastica intr-o țara europeana

22:05, 12.04.2024 - Confruntata cu scaderea drastica a volumelor de corespondenta, Posta franceza se reinventeaza si considera ca, peste zece ani, "principala activitate a celor 65.000 de postasi si postarite din Franta" va fi livrarea de mancare la domiciliu, o activitate de diversificare in care este puternic pozitionata,…

Vedeta din Romania care se retrage din televiziune. Emisiunea ei abia s-a lansat: „Pentru ultima oara in seara asta”

12:35, 22.03.2024 - Vedeta din Romania care a decis sa se retraga din televiziune. In luna februarie 2024 anunța ca va prezenta o emisiune la postul de televiziune Antena Stars, insa acum a dezvaluit ca va lua o pauza de la micile ecrane. Despre cine e vorba? Vedeta din Romania care se retrage din televiziune Laura Cosoi,…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.


Ce parere ai despre aceasta stire?