Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Inconștiență la volan, la Bârzava. Șoferul unui camion a tăiat calea unui autoturism aflat în depășire

Publicat:

Un video care ridica mai multe semne de intrebare vizavi de manevra efectuata de șoferul unui camion in trafic, la Barzava, a fost trimis pe... The post VIDEO. Inconștiența la volan, la Barzava. Șoferul unui camion a taiat calea unui autoturism aflat in depașire appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, dupa ce un șofer de camion le-a taiat calea in trafic, in Satu Mare

17:40, 02.05.2024 - Patru ucraineni, printre care doi copii, au ajuns la spital dupa ce mașina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier, pe un drum județean din Satu Mare. Potrivit PresaSM, șoferul unui camion le-a taiat calea, iar in urma impactului autoturismul s-a rostologit pe șosea.

Inconștiența la volan: Un tanar baut a intrat cu mașina in doua autoturisme parcate 

10:51, 01.05.2024 - Un tanar de 22 de ani, baut, a intrat cu mașina, miercuri dimineața, in doua autoturisme parcate de pe marginea unei strazi din Tecuci. Șoferul și un pasager au fost raniți și au ajuns la spital.

Fost șef de poliție, prins baut la volan. A lovit o mașina parcata

07:15, 10.04.2024 - Fostul sef al Politiei Harlau, județul Iași, a fost prins baut la volan, dupa ce a lovit cu masina un alt autoturism, parcat. Dumitru Simionescu, fost sef al Politiei Harlau, se afla la volan in localitatea ieseana Scobint. El a lovit un autoturism parcat dar si-a continuat deplasarea, fiind prins ulterior…

Inconștiența la volan: Un autoturism a fost oprit cu utilizarea dispozitivului Spike

17:50, 23.03.2024 - Un autoturism a fost oprit cu utilizarea dispozitivului de oprire forțata Spike in Radauți. Mașina era condusa de un tanar, de 21 de ani, din comuna Dornești, județul Suceava, fara permis.

Șoferul unui camion a facut infarct la volan și a murit, pe DN17. Autovehiculul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un mal de pamant

12:55, 19.03.2024 - Un camion a a iesit de pe sosea, luni, 18 martie, la Dorna Candrenilor, in judetul Suceava, iar barbatul aflat la volan a fost gasit de salvatori in stop cardio-respirator. Șoferul nu a raspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Doua victime in urma unui accident produs intre un autoturism și un camion, la ieșire din Andrei Șaguna

13:55, 18.03.2024 - Un accident rutier a avut loc luni, 18 martie, la ieșire din localitatea Andrei Șaguna, in evenimentul rutier fiind implicate un autoturism și un camion.... The post Doua victime in urma unui accident produs intre un autoturism și un camion, la ieșire din Andrei Șaguna appeared first on Special Arad…

A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute!

19:50, 16.02.2024 - Soferul unui autoturism a facut atac de cord la volan și a murit, dupa ce a acrosat o femeie in Stei. Accidentul rutier s-a petrecut... The post A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un barbat a sunat la Poliție și a spus ca se afla la volan, fara permis. Era și beat

21:21, 07.02.2024 - „Politistii statiunii Snagov au fost sesizati prin apel 112, de catre un barbat, ca se afla in localitatea Ciolpani, unde conduce un autoturism fara a avea permis de conducere.La fata locului au mers imediat politistii statiunii Snagov, care au constatat ca un autoturism circula pe DJ 101 N, din directia…


Ce parere ai despre aceasta stire?