Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Horia Tecau si Florin Mergea, featuring Andrei Pavel, in Drumul Spre Teren

Publicat:

Toata saptamana de BRD echipa Treizecizero a luat interviuri, a filmat, a inregistrat, a facut fotografii si a produs foarte mult continut din studioul de la Arene. Desertul acestei saptamani? O serie de trei filme produse de echipa Treizecizero, plecand de la conceptul cu care fanii tenisului sunt obisnuiti la turneele de , Road to.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

WTA Roma: Sorana Cirstea și Jaqueline Cristian, dueluri cu campioane de Grand Slam - Cine transmite meciurile din turul trei

12:35, 11.05.2024 - Romania are trei jucatoare calificate in turul trei al turneului „WTA 1000” de la Roma, iar doua dintre ele (Sorana Cirstea și Jaqueline Cristian) vor juca sambata in complexul de la Foro Italico.

Postul, ca bucurie. Pirostile cu povila, in Valea Bargaului

14:00, 02.05.2024 - „Postul nu este osanda, este bucurie, si pana nu putem posti fara a ne osandi nu are nicio valoare postul”, ne spune Elena Rus din comuna Tiha Bargaului, bucatareasa vestita in judetul Bistrita-Nasaud si proprietara primului punct gastronomic din judet, deschis in urma cu trei ani. Stie aceasta vorba…

Novak Djokovici, sportivul anului la cea de-a 25-a editie a Trofeelor Laureus / Lista completa a castigatorilor

01:45, 23.04.2024 - Inca un premiu pentru Novak Djokovici. La cea de-a 25-a editie a Trofeelor Laureus, tenismanul sarb a fost desemnat Sportivul Anului, in urma sezonului 2023, in care a castigat al 24-lea Grand Slam, un record, scrie news.ro.El ii succede lui Lionel Messi, castigatorul de anul trecut.

Jaqueline Cristian, in optimi la WTA Charlestone - Victorie contra unei finaliste de Grand Slam

08:20, 03.04.2024 - Jaqueline Cristian a produs surpriza și s-a calificat in optimile de la WTA Charlestone, sportiva noastra trecand de Madison Keys (favorita 8, finalista de Grand Slam) dupa un meci electrizant, scor 3-6, 6-3, 6-3.

Nadal, nu stii niciodata ce va face

19:10, 12.03.2024 - Rafael Nadal este asteptat sa participe la turneul ATP de la Monte Carlo (7-14 aprilie), inainte de o eventuala prezenta la Roland Garros in iunie, au anuntat organizatorii, marti, scrie AFP. „Nu stii niciodata ce va face, dar l-am vazut antrenandu-se cu staff-ul sau pe un teren privat la Larry Ellison…

Intalnire decisiva pentru Halep la Miami: „Mi-a scris un mesaj. E mult mai bine sa discutam fața in fața”

18:30, 12.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a ajuns la Miami, locul unde va reveni in circuitul WTA. Dubla campioana de Grand Slam se va intalni in Statele Unite ale Americii cu Horia Tecau (39 de ani), capitanul nejucator al echipei de Billie Jean King Cup a Romaniei. Simon Halep ar putea fi prezenta la ediția din acest…

Reacție vehementa dupa ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep: „Dopajul ramane”

17:15, 06.03.2024 - Reacțiile continua sa apara dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep (de la 4 ani la 9 luni), iar medicul Pompiliu Popescu vine cu o poziție inedita in privința dopajului dublei campioane de Grand Slam.

Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine. Desertul cu care sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete

09:01, 24.02.2024 - Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este desertul cu care vei reuși sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?