Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Helmuth Duckadam trece prin momente infiorătoare! Nora fostului portar, măcinată de cancer: "Are 32 de ani şi 3 copii"

Publicat:

Familia lui trece prin momente cumplite. , nora fostului portar, a fost diagnosticata cu cancer de col uterin la numai 32 de ani.

Invitat în platoul emisiunii "Rai da buni", a vorbit despre o problema care-i macina familia. Fostul sportiv a spus ca nora sa a fost diagnoticata cu cancer de col uterin.

Duckadam s-a aratat însa optimist si a spus ca asteapta rezultatele finale ale analizelor, care vor veni într-o luna.

"A fost diagnosticata cu cancer de col uterin. Are 32 de ani…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul emoționant al socrilor lui Mihai Albu cand au aflat ca are cancer. Cum au reacționat parinții Iuliei Albu

13:51, 13.05.2024 - Mihai Albu trece printr-o perioada dificila. A suferit o intervenție chirurgicala saptamanile trecute, iar ulterior, medicii au descoperit ca sufera de cancer. Familia a fost și inca este alaturi de el, atat fosta lui soție, Iulia Albu, dar și parinții acesteia. Foștii socrii ai lui Mihai Albu sunt…

Reacția Iuliei Albu, dupa ce Mihai Albu a anunțat ca a fost diagnosticat cu cancer: „Speram ca aceasta boala cumplita sa fie invinsa din prima batalie”

10:25, 10.05.2024 - Iulia Albu i-a transmis un mesaj public emoționant lui Mihai, fostul ei soț, dupa ce a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer. Designerul de pantofi a fost operat recent la un spital privat din București.Joi, 9 mai, Mihai Albu anunța pe rețelele de socializare ca a fost diagnosticat cu cancer de…

Mihai Albu a fost operat de cancer de prostata. Cum se simte dupa intervenție: „Sunt permanent monitorizat de echipa chirurgicala”

16:15, 09.05.2024 - Mihai Albu a anunțat prin intermediul unei postari pe Facebook ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata. Creatorul de pantofi a fost și operat, iar acum e sub observația medicilor. In luna februarie a acestui an, Mihai Albu a ajuns la un spital privat din București, unde a fost supus unui control…

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. „Brenda” din Beverly Hills 90210 are cancer in stadiu terminal

13:55, 09.04.2024 - Shannen Doherty trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are cancer in stadiul terminal la san. Actrița are și metastaze la creier, iar in urma cu un an, a pus punct unui capitol important din viața ei. A divorțat dupa 11 ani de casnicie.

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Ce este chimioterapia preventiva, tratamentul pe care Kate il urmeaza dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

07:41, 23.03.2024 - Dupa saptamani de speculatii publice cu privire la starea de sanatate a printesei de Wales a Marii Britanii, Kate a declarat vineri, intr-o inregistrare video, ca urmeaza o chimioterapie "preventiva" dupa ce o operatie abdominala efectuata in ianuarie a relevat prezenta unui cancer.

Momente de groaza, duminica dimineata, la Ramnicu Valcea - zeci de persoane, inclusiv copii, au fost evacuate in urma unui incendiu la subsolul unui bloc

07:35, 17.03.2024 - Zeci de locatari ai unui bloc din Ramnicul Valcea au fost evacuati duminica dimineata, dupa ce la subsolul imobilului, in care erau depozitate deseuri menajere, a izbucnit un incendiu, informeaza news.ro. ”Pompierii militari valceni au fost solicitati, cu putin timp in urma, pentru stingerea unui…

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.


Ce parere ai despre aceasta stire?