Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Gigi Hadid sau Bella? Sora mai mică a fotomodelului a pozat goală pentru Vogue Paris

Publicat:

- model de urmat pentru sora ei mai mica! Bella a renuntat si ea la haine si a pozat sexy într-un pictorial incendiar realizat pentru revista .

Bella, sora mai mica a lui , a renuntat la haine si a realizat un pictorial super-sexy pentru . Tânara în vârsta de 19 ani a flirtat cu obiectivul aparatului de fotografiat si s-a lasat surprinsa în cele mai senzuale ipostaze de fotografii si , potrivit dailymail.co.uk.

Fiica lui a fost tare mândra de rezultat, asa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua! Karmen Simionescu face declarații exclusive / VIDEO

23:00, 12.03.2024 - Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua. Ce spune Karmen Simionescu despre banii pe care ii cheltuie pe obiectele vestimentare și pe ce nu ar da niciodata artista banii.

Experiment: Un cuplu a renunțat la smartphone-uri acum 7 ani, o viața mai echilibrata. Ce schimbari s-au produs in viața lor

11:45, 02.03.2024 - Un cuplu a renunțat la smartphone-uri acum 7 ani: „Nu vom reveni niciodata, iar fiica noastra va primi și ea un telefon simplu". „Am creat un mediu in care fiica noastra se simte prioritara”, spun cei doi.

Andreea Raicu a renunțat la sutien și a pozat provocator. Cum au reacționat urmaritorii

16:10, 15.02.2024 - Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare doua imagini care au starnit imaginația urmaritorilor. Fara sutien și intinsa pe o canapea cu lenjerie alba, singurul accesoriu de pe trupul dezgolit al vedetei a fost doar un colier.


Ce parere ai despre aceasta stire?