Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - FOTO - ȘOCANT: Copil de 12 ani din Bistrița, inconștient după ce a fost înjunghiat! UDPATE: Copilul a murit!

Publicat:

Echipajul de al SMURD incearca in aceste momente sa resusciteze un copil de12 ani care a fost gasit inconștient. Din primele informații se pare ca baiatul ar fi fost injunghiat in Bistrița, langa calea ferata din apropierea Rombat. UPDATE: Medicii au declarat decesul dupa 40 de minute de resuscitare.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat s-a sinucis. S-a aruncat in fața trenului

09:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, potrivit Mediafax. Accidentul feroviar s-a produs in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Trenul Regio care circula pe ruta Bacau- Iași a accidentat un barbat de 60 de ani, din județul Iași. Echipajul…

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

CAZ ȘOCANT Un elev de 12 ani din Baia Mare a murit dupa ce i s-a facut transfuzie de sange

13:10, 05.03.2024 - Un elev de 12 ani din Baia Mare a murit dupa ce i s-a facut transfuzie de sange in urma unei intervenții chirurgicale: The post CAZ ȘOCANT Un elev de 12 ani din Baia Mare a murit dupa ce i s-a facut transfuzie de sange first appeared on Informatia Zilei .

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Adolescent mort pe terenul de fotbal, dupa ce a baut energizant

17:20, 27.02.2024 - Chris, baiatul de 16 ani din localitatea Biled juca fotbal cu mai mulți prieteni cand a cazut secerat la pamant. Martorii au sunat urgent la 112 și la fața locului a ajuns chiar și un elicopter SMURD.Medicii s-au chinuit sa il resusciteze minute in șir și l-au transportat la spital pentru ingrijiri…

Tragedie la Maieru! Un copil de 13 ani a murit dupa un antrenament de fotbal

08:41, 22.02.2024 - Un copil de 13 ani din Maieru a murit aseara, dupa un antrenament de fotbal. Copilului i s-a facut rau, iar echipajul medical l-a gasit in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, in cele din urma au fost nevoiți sa declare decesul. Totul s-a petrecut aseara, in comuna Maieru, pe terenul…

A intrat cu mașina intr-un cap de pod pe strada Soarelui. Șoferul a ajuns la spital

09:06, 16.02.2024 - Pompierii militari au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier produs pe strada Soarelui din Bistrița. Un barbat a intrat cu mașina intr-un cap de pod. Acesta a ajuns la spital. Un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit in aceasta…


Ce parere ai despre aceasta stire?