Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Exercițiile Thunder 2019 aruncă un con de îndoieli privind capacitatea militară a Rusia

Publicat:

Rusia a organizat saptamâna trecuta un exercițiu militar de amploare a forțelor armate din Rusia, &"Thunder 2019&", pentru a vedea cât de pregatita este structura militara și eficiența cu care sunt realizate comenzile. Cu toate acestea, exercițiile de saptamâna trecuta, supravegheate de Putin, au ridicat mai degraba îndoieli și semne de întrebare, dupa ce în presa au aparut informații cu privire la doua eșecuri în ceea ce privește rachetele de croaziera și rachetele balistice, relateaza . Mai întâi, un submarin nuclear rus a…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin a ordonat arestarea unui important ministru. Cutremur la varful instituțiilor de forța

23:31, 23.04.2024 - Potrivit jurnalistei Farida Rustamova, Ivanov este "cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați membri ai elitei de securitate din Rusia". "Acesta este poate suspectul penal de cel mai inalt rang in ceea ce privește ierarhia puterii de stat, de la inceputul razboiului", scrie Rustamova, citata de The…

De ce evita Rusia sa traga cu rachetele Kalibr de pe navele sale din Marea Neagra

03:40, 22.04.2024 - Situația din Marea Neagra ramane stabila. In prezent, comandamentul rus iși ține navele la o anumita distanța și rareori le scoate in largul marii pentru a folosi rachetele "Kalibr" pentru a lovi teritoriul Ucrainei, scrie uazmi.com.

Rusia a tras cu o racheta balistica asupra Odesei: cel putin un mort

22:15, 06.04.2024 - Rusia a lansat o racheta balistica in cursul zilei de sambata asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, intr-un atac care a ucis un barbat si a provocat pagube unei infrastructuri civile, potrivit Fortelor de aparare din sudul tarii, citate de agentia de presa Unian si Kanal24, relateaza Agerpres.

Avertismentul SUA pentru Rusia a inclus chiar sala Crocus ca posibila ținta a ISIS. Rușii se plang ca informațiile au fost „prea vagi”

11:46, 03.04.2024 - Șeful spionajului din Rusia, Serghei Narișkin, a recunoscut ca regimul Putin a primit informații și avertismente din partea SUA cu privire la un posibil atac terorist, dar spune ca acestea au fost „prea vagi”, relateaza The Moscow Times. De cealalta parte, americanii spun ca informațiile au fost concrete…

Putin a fost declarat oficial caștigatorul alegerilor cu 87,28% din voturi

17:35, 21.03.2024 - Comitetul Electoral Central din Rusia l-a declarat, joi, in mod oficial pe Putin caștigatorul alegerilor prezidențiale de saptamana trecuta, relateaza The Moscow Times. Simulacrul in care dictatorul pretinde ca a obținut 87,26% din voturi a fost organizat pentru a menține iluzia democrației in Rusia.

Un nou delir la televiziunea rusa. Propagandistul lui Putin spune ca Bucureștiul trebuie bombardat nuclear

16:45, 07.03.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți propagandiști ai Kremlinului, Vladimir Soloviov, amenința in direct la televiziunea rusa cu un bombardament nuclear asupra Bucureștiului. Soloviov a facut un top cu orașele pe care ar trebui sa le distruga Rusia, iar capitala Romaniei este pe primul loc.

La o zi dupa discursul exploziv al lui Putin, Rusia a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars

18:35, 01.03.2024 - La o zi dupa discursul exploziv al lui Putin, Rusia a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars Armata rusa a anuntat vineri ca a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars, lansata de la cosmodromul din Plesetk, folosit de obicei pentru lansarea satelitilor…

Rusia amenința cu un razboi nuclear. Ce țari sunt vizate daca pierd razboiul din Ucraina

15:55, 19.02.2024 - Campania Rusiei din Ucraina a ajuns iar intr-un impas, iar cancelariile europene tot pun presiuni pe Kremlin, in ideea de a inceta razboiul. Pe de alta parte, apropiații lui Putin fac din nou declarații beligerante, amenințand cu un potențial razboi nuclear.


Ce parere ai despre aceasta stire?