Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Drama copiilor care şi-au pierdut mama au copleşit-o complet! Mara Bănică, în lacrimi, la "Acces Direct"

Publicat:

Cazul celor trei copii care si-au pierdut mama de curând a impresionat-o complet pe , care a izbucnit în lacrimi, în direct, la "".

Si-au pierdut mama dupa ce a luptat luni de zile cu o boala crunta, iar acum tatal Lucian lupta din greu pentru ca micutii lui sa traiasca în liniste si, mai mult de atât, sa le ofere un trai decent si un acoperis deasupra capului. Si copiii sunt sfâsiati de durere, întrucât îsi doresc sa o revada pe fiinta care le-a dat viata.

Povestea impresionanta a copiilor

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au desparțit! Au marturisit in lacrimi drama prin care au trecut in ultimii 3 ani - VIDEO

12:20, 20.04.2024 - S-au iubit cu patos și și-au dorit sa-și intemeie o familie, insa drumul a fost atat de greu, incat s-au pierdut. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au ales, in urma cu cateva luni, sa mearga pe cai separate. Iata ce spun despre motivele desparțirii.

Semnal de alarma pentru parinți: Alimentația fast-food, efecte devastatoare pe termen lung in cazul copiilor

06:35, 04.04.2024 - Dr. Iulia Tincu, medic primar gastroenterologie pediatrica la Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” din Bucuresti, a vorbit despre efectul nociv al fast-foodului, dar si despre lipsa alimentelor sanatoase in viata de zi cu zi a adolescentilor. Toate acestea cauzeaza obezitatea. „Viata moderna…

Drama copiilor care dorm cu cainii dupa ce au fost abandonați de parinți

11:00, 02.04.2024 - „- Parinții mei ne-au lasat, ne-au dat afara, am dormit intr-un coteț de caine.- Cum v-a spus mama?- Ieșiți afara, nu mai sunteți ai mei!- Mama voastra a spus treaba asta?”, povestește Andreea, unul dintre copiii alungați de mama.Este drama de nedescris prin care trec doi frați care au fost nevoiți…

Drama despre care Mirela Vaida nu a vorbit pana acum: „Ajungi sa te simți vinovat”. Prezentatoarea de la Acces Direct, dezvaluiri dureroase

13:10, 05.03.2024 - Mirela Vaida nu obișnuiește sa vorbeasca despre viața personala atat de des, insa, de curand, ea a decis sa le prezinte fanilor ei o situație mai puțin placuta a vieții sale. Iata care este drama despre care Mirela Vaida nu a vorbit pana acum! Prezentatoarea de la Acces Direct a facut dezvaluiri dureroase.

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Moment revoltator in sala de judecata in cazul accidentului de la 2 Mai. Tatal tanarului ucis de Vlad Pascu, in lacrimi: „Judecatoarea a intrebat daca Sebi e prezent”

18:00, 22.02.2024 - Cu lacrimi in ochi, abia reușind sa vorbeasca, tatal tanarului ucis de Vlad Pascu a dezvaluit ca a trait un moment revoltator in sala de judecata in cazul accidentului de la 2 Mai. Barbatul a povestit cum judecatoarea a intrebat daca Sebi era in sala. Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat Primul termen…

Andreea Marin s-a temut sa nu aiba același sfarșit ca Madalina Manole. Prin ce a trecut cand era casatorita cu Ștefan Banica: „Ma trezeam cu lacrimi in ochi”

09:45, 11.02.2024 - Andreea Marin a fost invitata in emisiunea „Play IT”, unde a facut marturisiri neașteptate. Fosta prezentatoare TV a recunoscut ca s-a luptat timp de 2 ani cu depresia și s-a temut sa nu aiba același sfarșit precum Madalina Manole.Andreea Marin și-a deschis sufletul in cadrul emisiunii „Play IT”, unde…


Ce parere ai despre aceasta stire?