Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Publicat:

Asa-zisa sedinta speciala a Parlamentului, convocata ieri de deputatii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre acestia sa-si faca selfie în Parlament.

Deputatul PPDA , dar si câteva colege de-ale sale, au fost surprinsi pozând si afisând mine multumite. Imediat ce &"au importalizat&" momentul penibil, aleșii din PAS și DA au parasit sala de ședințe.

Amintim ca deputatii PSRM nu au dat curs invitatiei la sedinta, considerând ca aceasta este un spectacol de prost gust montat de și .

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

16:45, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Ciolacu, despre interzicerea jocurilor de noroc: „Merg pana la capat”

14:16, 09.04.2024 - Guvernul va continua sa ia masuri pana cand lucrurile vor fi sub control in domeniul jocurilor de noroc, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu, referitor la adoptarea in Camera Deputatilor a proiectului de lege care prevede „scoaterea pacanelelor din peste 90 la suta din localitatile din Romania”.…

Guvernul, chemat la raport in Parlament. Deputații se intrunesc joi in ședința plenara

17:45, 13.03.2024 - Deputații se intrunesc joi, 14 martie, in ședința plenara a Parlamentului. Biroul Permanent a aprobat astazi ordinea de zi a ședințelor plenare ale Legislativului din perioada 21-28 martie. Aleșii poporului vor examina in lectura intii proiectul de lege privind pilotarea votului prin corespondența.…

Alegerile prezidențiale pot fi organizate in septembrie, a decis Parlamentul. Legea a fost atacata la CCR de USR și Forța Dreptei

20:50, 05.03.2024 - Camera Deputatilor a adoptat marți, 5 martie, in calitate de for decizional, proiectul de lege inițiat de UDMR, votat și de PNL, și de PSD, care prevede devansarea alegerilor presedintelui Romaniei pentru luna septembrie, iar USR și Forța Dreptei au atacat legea la Curtea Constituționala.„Ziua alegerilor…

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputații au ținut un minut de reculegere in memoria victimelor razboiului din Ucraina

10:30, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live) Parlamentul, in ședința: Audierea Raportului anual de activitate a Guvernului pentru anul 2023, pe ordinea de zi

10:21, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?