Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Delia a dat o nouă lovitură muzicală! Piesa "Da, mamă" - noul hit al verii

Publicat:

Delia a marcat o noua lovitura! Artista a lansat, luni, piesa "Da, mama", care promite sa fie noul hit al acestei veri.

lanseaza hit dupa hit! Cântareata a dat drumul piesei "Da, mama", care va ajunge la inimile multora. textul secundar al melodiei este semnat de unul dintre craii de Dorobanti - .

"Melodia zilei. A verii. A anului. Si pentru ca nu ma pot abtine: cine a scris textul secundar? Hmmmm?!?", a scris pe o retea de socializare.

Ce spuneti? Va place?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Dinu Maxer dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat melodia „S-a furat mireasa”: „Ma deranjeaza! Am fost o sursa de inspirație pentru ei”

17:00, 23.04.2024 - Dinu Maxer a facut primele declarații dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat melodia „S-a furat mireasa”. Artistul spune ca o piesa asemanatoare a compus și el in urma cu aproximativ cinci ani. De curand, Smiley și Damian Draghici au lansat impreuna piesa „S-a furat mireasa”, la care au lucrat…

Claudia Patrașcanu a scos bani grei din buzunar pentru un apartament in București! Dupa ce și-a construit casa in Constanța, artista a dat din nou lovitura: ”Sa nu mai stam prin hoteluri”

22:45, 08.04.2024 - Dupa ce anul trecut s-a mutat in casa visurilor sale, in Constanța, acum Claudia Patrașcanu a mai luat o decizie importanta. Și-a cumparat un apartament cu trei camere in București și acum se afla in plin proces de amenajare. Cantareața ne spune de ce a facut aceasta investiție și daca se va muta definitiv…

(video) Premiera muzicala chiar de ziua sa: Ludmila Balan a lansat piesa „Undeva”

20:45, 29.03.2024 - Ludmila Balan este astazi omagiata. Mama lui Dan Balan a implinit 65 de ani și a primit sute de mesaje de felicitare pe rețelele sociale. Cu ocazia aniversarii sale interpreta a lansat o noua melodie alaturi de naistul Cezar Ciuium sub denumirea „Undeva”, scrie SHOK.md .

Premiera muzicala chiar de ziua sa: Ludmila Balan cu piesa „Undeva”

20:40, 29.03.2024 - Ludmila Balan este astazi omagiata. Mama lui Dan Balan a implinit 65 de ani și a primit sute de mesaje de felicitare pe rețelele sociale. Cu ocazia aniversarii sale interpreta a lansat o noua melodie alaturi de naistul Cezar Ciuium sub denumirea „Undeva”, scrie SHOK.md .

Monica Tatoiu, atac frontal catre Erika Isac. Ce a spus despre piesa ‘Macarena’

09:01, 20.03.2024 - Cantareața care a reușit sa faca senzație cu o piesa ce a starnit numeroase controverse a intrat in vizorul celebrei femei de afaceri. Monica Tatoiu nu este impresionata de piesa „Macarena” și a lansat un val de critici catre Erika Isac. Piesa ce a divizat internetul La doar o luna de la lansare, piesa…

Jessie Baneș lanseaza piesa "Romania mea", cu un puternic mesaj patriotic. Șocant: Autoritațile i-au blocat accesul la filmare!

19:10, 22.02.2024 - Artista Jessie Baneș a lansat astazi o noua piesa in care aduce in prim plan un mesaj patriotic deosebit, evidențiind o dragoste de țara puternica și de nestavilit și reamintind romanilor de pretutindeni cat de important este sa pastrezi in suflet vie amintirea țarii unde te-ai nascut.Cantareața a anunțat…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Inna, sedinta foto indrazneata. Fanii au complimentat-o imediat, dar unii cred ca a exagerat: „Prea mult!”

09:40, 18.02.2024 - Artista Inna a facut publica, sambata, 17 februarie 2024, o ședința foto la care a luat parte pentru noua ei piesa muzicala. Fanii au complimentat ultimele apariții ale brunetei, insa unele voci au fost de parere ca a exagerat cu ținuta. „Prea mult!”, s-au exprimat internauții. Foto Inna a lansat o…


Ce parere ai despre aceasta stire?