Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Declaraţii şocante făcute de mama lui Geo de la "Mireasă pentru fiul meu"! Le-a spus totul fără perdea

Publicat:

Mama lui Geo a intrat în casa "Mireasa pentru fiul meu" acolo unde si-a spus parerea despre fiul sau si Edith fara pic de retineri. Femeia a spus franc ca nu este de acord cu ce se petrece între ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Mama lui Geo de la "Mireasa pentru fiul meu" nu a mai rabdat si a spus tot ce crede despre cuplul pe care îl formeaza fiul sau cu Edith. Ea este de parere ca concurenta profita de Geo pentru a avansa în competitie, pentru a fi pe primul loc.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Femeia a vazut-o de curând pe Edith

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce a avut Florin Piersic infecție la genunchi. Primele declarații facute de actor, dupa ce a ieșit de la Terapie Intensiva: „Vad cum o sa merg”

15:10, 19.05.2024 - Florin Piersic a dezvaluit de ce a avut infecție la genunchi! Primele declarații facute de marele actor, la scurt timp dupa ce a ieșit de la Terapie Intensiva. Iata ce a marturisit celebrul artist.

Actorul Dorel Vișan, declarații șocante: Romania are nevoie de o dictatura ca a domnului Putin/ VIDEO

23:50, 23.04.2024 - Actorul Dorel Vișan a fost prezent la Moscova la Festivalul de Film (19-26 aprilie), unde sunt inscrise in competiția principala un film din Romania și unul din R. Moldova. Dorel Vișan a starnit recent valuri cu o declarație prin care arata ca in Romania este necesara o dictatura ”inteligenta ca a domnului…

Primele declarații facute de barbatul care a gasit cadavrul unei femei pe camp, in Dambovița. Martorul nu era singur: „Am mers pana acolo și...” / VIDEO

17:36, 06.04.2024 - Un barbat care se intorcea de la munca a dat peste un cadavru pe un camp din Dambovița. Primele declarații furnizate de romanul care a gasit victima dezvaluie detalii cutremuratoare despre momentul descoperirii.

Mireasa. Capriciile iubirii. Mama Iulianei, acuzații grave la adresa lui Liviu. Femeia a facut declarații neașteptate: „Om fals!” / VIDEO

23:15, 26.03.2024 - Ediția din data de 26 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii. a adus tensiuni in casa! Mama Iulianei a facut acuzații grave la adresa lui Liviu. Iata ce declarații neașteptate a facut femeia cu privire la concurent!

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Declarații șocante facute de un sportiv legendar: „Dumnezeu l-a trimis pe Vladimir Putin pe pamant”

22:56, 20.03.2024 - Evgeni Plushenko (41 de ani), fost mare patinator, a oferit mai multe declarații șocante legate de triumful lui Vladimir Putin (71 de ani) la alegerile prezidențiale din Rusia. Evgeni Plushenko a fost un patinator legendar. A renunțat intre timp la grația de pe gheața și a devenit un adept agresiv,…

Acces Direct. Declarațiile facute de patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata sunt șocante. Ce relație ar fi fost intre ei: ”Eram amenințat” / VIDEO

19:35, 05.03.2024 - Ioana Beatrice, tanara insarcinata, a fost ucisa cu sange rece de patronul magazinului la care lucra. Barbatul afirma ca femeia i-a facut avansuri, iar, dupa ce s-au contrazis, ar fi luat un obiect ascuțit și a ucis-o. Deși spune ca nu și-a dat seama de gravitatea faptei, a mers și s-a predat la poliție.

Ce declarații șocante a facut directoarea școlii din București, unde un elev a fost abuzat. Reacția pe care a avut-o in fața mamei copilului

11:00, 05.03.2024 - O ancheta de proporții a avut loc la Scoala Nicolae Titulescu din București, acolo unde un elev a fost abuzat. Iata ce declarații șocante a facut directoarea instituției de invațamant unde a avut loc groaznicul incident! Ce reacție a avut in fața mamei copilului.


Ce parere ai despre aceasta stire?