Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Dansul sânilor jucăuşi. Adriana Bahmuţeanu a luat lecţii de la Deea Maxer

Publicat:

a fost invitata astazi în platoul emisiunii "Necenzurat" unde a dat lectii de dans. nu s-a putut abtine si i s-a alaturat, dovedindu-si talentul la dansurile din buric.

nu a rezistat si s-a alaturat în timp ce o învata pe o alta invitata sa danseze din buric. Momentul maxim a fost atunci când Bahmu a început sa arate cum se face miscarea din sâni, dovedind ca are deja ceva experienta pe ritmuri orientale.

Vezi momentele pe www.antenastars.ro

Emisiunea "Necenzurat"…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul cand l-a prins pe Silviu Prigoana cu amanta. „Mi s-a facut mila de ea. Era o femeie atat de terminata și pe dinauntru, și pe dinafara”

20:05, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

Gina Pistol, detalii neștiute despre momentul in care i s-a spus ca nu poate ramane insarcinata: „Mi-a adus Smiley de pe Muntele Athos braul Maicii Domnului”

14:45, 21.04.2024 - Gina Pistol a povestit ce minune a avut loc in viața ei, dupa ce medicii i-au spus ca șansele sale de a ramane insarcinata sunt aproape zero. Smiley a fost pe Muntele Athos și i-a adus braul Maicii Domnului.La vremea respectiva, Gina Pistol, in varsta de 40 de ani, a fost rascolita de emoții și nesiguranța…

Star Matinal. Cum este relația Deei Maxer cu Dinu Maxer, la un an de la divorț. Au stabilit programul copiilor la notar: ”Ne-a bufnit rasul” / VIDEO

10:30, 16.04.2024 - A trecut un an de la divorțul dintre Deea Maxer și Dinu Maxer! Cei doi și-au gasit sufletul pereche și traiesc departe de conflictele care ar putea sa ii afecteze atat pe ei, cat și pe copiii lor. Deea Maxer a vorbit despre cum este relația lor acum și ce decizie au luat in ceea ce privește programul…

Star Matinal. Ce lecții importante a invațat Deea Maxer dupa divorț. Nu se vede o feminista convinsa: „Nu mai cred in...”

10:15, 18.03.2024 - Deea Maxer spune ca a avut de invațat o mulțime de lecții dupa divorțul de Dinu Maxer. Vedeta nu se descrie ca o feminista convinsa și crede in continuare ca un barbat și o femeie au rolul de a completa, așa cum face și iubitul cu ea.

George Simion, la marele congres al lui Trump: 'Am fost invitati, suntem respectati, nu ne intoarcem inapoi cu o sapca' (VIDEO)

17:36, 25.02.2024 - Presedintele AUR, George Simion, sustine ca suveranismul trebuie sa fie la putere si in Romania, in conditiile in care "nu mai avem stanga si dreapta in momentul acesta pe scena politica". Potrivit AUR, Simion a facut aceasta afirmatie in mesajul pe care l-a transmis la Conservative Political Action…


Ce parere ai despre aceasta stire?