Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Dănălache are China la picioare. ”Triplă” într-un meci de poveste

Publicat:

continua sa uimeasca in unul dintre cele mai bogate campionate din lume. Ex-jucatorul a fost declarat, din nou, cel mai bun fotbalist al etapei din week-end-ul trecut disputat in China.

El a fost titular in meciul pe care echipa sa, , l-a disputat pe teren propriu cu . S-a terminat 3-3, toate golurile gazdelor fiind reusite de Danalache, ultimul din penalty.

Vezi jos ”tripla” lui Danalache.

Cu aceasta performanta personala, atacantul roman s-a distantat in fruntea clasamentului golgeterilor.…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atalanta a facut show cu Bayer Leverkusen și a caștigat Europa League: Tripla de senzație pentru Ademola Lookman

00:05, 23.05.2024 - Arbitrul roman Istvan Kovacs a aratat de doua ori centrul terenului in prima repriza a finalei UEFA Europa League dintre Atalanta Bergamo și Bayer Leverkusen. Ambele goluri au fost marcate de Ademola Lookman. Italienii au dominat jocul, in ciuda unei poesii superioare a germanilor.

Mircea Irimie: O singura zi, trei ani, trei evenimente istorice, tripla sarbatoare pentru poporul roman!

08:40, 09.05.2024 - O singura zi, trei ani, trei evenimente istorice, tripla sarbatoare pentru poporul roman! ????????❤ ????????In urma cu 147 de ani, pe 9 mai 1877, Adunarea Deputaților a proclamat Independența de

EXCLUSIV Acuzat de Mircea Lucescu de faptul ca ar fi luat multe șpagi, Mircea Sandu l-a calcat, pur și simplu, in picioare, pe marele antrenor

22:20, 03.05.2024 - Mircea Lucescu a declarat recent ca Mircea Sandu ar fi luat bani mulți pentru ca Oțelul Galați sa devina campioana. In replica, fostul președinte FRF l-a calcat, pur și simplu, in picioare pe marele antrenor roman!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE ALE LUI MIRCEA SANDU!

Ce ascunde China in Wuhan. Misterele locului de unde a pornit pandemia, dezvaluite de un cunoscut vlogger roman VIDEO

08:00, 20.04.2024 - Catalin Stanciulescu, vlogger-ul roman devenit celebru pentru in peregrinarile sale a facut interviu cu fratele celebrului baron al drogurilor, Pablo Escobar, a vizitat Wuhan, locul din China de unde a pornit pandemia care a ucis zeci de milioane de oameni.

Tulburatoarea poveste a femeii cu patru picioare: tatal ei cerea bani curioșilor care doreau sa o vada

06:51, 13.04.2024 - La 12 mai 1868, in Lincoln County, Tennessee, Statele Unite, a venit pe lume Josephine Myrtle Corbin. Ea s-a nascut cu doua organe genitale distincte, poziționate una langa alta, și a avut patru picioare, aceasta fiind o forma rara de gemeni uniți.

Cum a reușit China sa devina marea vulnerabilitate a Asiei: economia gigantului cu picioare de lut

04:25, 03.04.2024 - Cresterea economica din Asia de Est si Pacific este mai mare decat in restul lumii, dar regiunea va inregistra probabil o crestere mai lenta in 2024, fata de anul precedent, pe fondul factorilor negativi din China si al incertitudinii mai ample in materie de politici, potrivit unui raport al Bancii…

Brancuși punk affair. Controversata poveste a celei mai scumpe lucrari a sculptorului roman

22:01, 28.03.2024 - Cea mai scumpa lucrare de Brancuși vanduta vreodata are o istorie interesanta și o muza care sfideaza canoanele. Cine este Nancy și cum a ajuns numele ei sa fie legat de cel al faimosului sculptor?Citește continarea AICI!

Alex Ionița, supergol in China! I-a adus victoria echipei lui: „Calitate mareeeeeeee”

21:30, 16.03.2024 - Alexandru Ionița II (29 de ani) a inscris un eurogol in meciul dintre Yunnan Yukun și Nanjing City, scor 2-1. Astazi, fostul rapidist Alexandru Ionița II a jucat al doilea lui meci in China, in liga a doua, la Yunnan Yukun. Mijlocașul roman a fost titular in partida cu Nanjing City din etapa secunda…


Ce parere ai despre aceasta stire?