Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cum îţi dai seama că partenerul te înşală? La ce trebuie să te uiţi

Publicat:

Te-ai gandit vreodata ca partenerul tau poate fi infidel? , specialist in fizionomie, citirea chipului uman și limbajul trupului ne-a invatat cum ne putem da seama daca cel de langa noi ne insala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul barbaților, in funcție de zodie. Astrele dezvaluie ce el nu ar putea sa-ți spuna nici in ruptul capului

00:16, 25.04.2024 - Fie ca este un barbat puternic și autoritar caruia ii este greu sa iși exprime sentimentele sau un romantic incurabil care evita conflictele, zodiile pot oferi indicii prețioase despre ce se ascunde in adancul inimii lor. Cu ajutorul horoscopului, poți ințelege mai bine comportamentul și gandirea partenerului…

Firea a vorbit despre retragerea din viața politica. 'Mi-am dat seama ca ar fi corect pentru mine sa ma retrag'

10:30, 10.04.2024 - Realeasa in funcția de președinte a PSD București, Gabriela Firea a marturisit ca s-a gandit la retragere cand a fost data la o parte din postura de candidata la alegerile de la Primaria Capitalei.

„Mi-am dat seama ca aici e sfarșitul!”. Nelu Vlad, despre momentul in care a aflat ca are hematom pe creier

17:10, 25.03.2024 - Nelu Vlad a vorbit despre momentul in care a aflat ca are hematom pe creier. Liderul formației Azur a trecut prin momente cumplite, insa acum se simte mai bine. Iata ce declarații a facut artistul despre boala cu care se confrunta!

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Jocuri de culise in Superliga și dezvaluiri in direct: „Nu te baga nimeni in seama, lucrurile erau aranjate! Totul era jucat pe sub masa”

13:20, 11.03.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) a fost patronul celor de la FC Vaslui, formație cu care n-a reușit sa caștige niciun trofeu in fotbalul romanesc. Dupa titlul ratat in 2012, fostul arbitru internațional a decis sa renunțe la fotbal și la echipa pe care o finanța Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi…

Gafa facuta de Adela Popescu de ziua lui Radu Valcan. Nici el nu si-a dat seama de greseala, fanii au ras copios: „Ori e prea fin ori nu mai stie pe ce lume e”

17:05, 22.02.2024 - Gafa facuta de Adela Popescu de ziua lui Radu Valcan a strans mii de reacții in mediul online. Se pare insa ca greșeala facuta de indragita prezentatoare nu a fost motiv de suparare pentru sarbatorit. De fapt, el nici nu și-a dat seama, insa fanii au avut parte de o porție generoasa de amuzament. O…

Nuți a spus adevarul despre relația cu Anamaria Prodan. Bona ii este alaturi impresarei de peste 20 de ani. „Dupa ce iși da seama ca a greșit, iși recunoaște vina”

17:05, 10.02.2024 - Nuți, bona angajata de Anamaria Prodan, ii sta alaturi acesteia de 23 de ani și spune ca deja se simte parte din familie. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu vedeta TV și a recunoscut ca uneori exista discuții intre ele.Nuți nu se mai considera doar o bona in casa impresarei. Nuți spune…


Ce parere ai despre aceasta stire?