Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cristian Mitrea şi-a descoperit un nou talent! Prietenii luptătorului s-au amuzat copios pe seama lui

Publicat:

îsi face de cap de când nu mai este într-o relatie cu ! Luptatorul da dovada de un simt al umorului extrem de dezvoltat si nu înceteaza sa-si surprinda prietenii virtuali cu ipostaze cât mai amuzante.

La ceas de seara, pe l-a lovit inspiratia si s-a gândit sa le dezvaluie prietenilor lui un nou talent. Luptatorul s-a filmat în timp ce mima ca fredoneaza o melodie romantica.

"Mah, câteodata e timpul sa eliberezi pasarica. Nu pot sa ma abtin. Cântacios.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Tatal lui Calin, declarații despre seara in care fiul lui a disparut. Ce a descoperit parintele in noaptea fatidica: „Cu vreo ora inainte...”

20:36, 10.05.2024 - Mama lui Calin nu mai are liniște de cand știe ca fiul ei este de negasit. Au trecut deja ani buni de cand, pe atunci copil, a disparut. Intre timp, mama lui spune ca de vina ar fi fost un tractorist, care ar fi dat peste el, dar nici in prezent nu se știe cu adevarat ce s-a intamplat cu el.

Cum s-a schimbat fiul Andreei Mantea in ultima perioada. Vedeta rupe tacerea. „Mi-a rupt multe bijuterii. Il las in pace sa face ce vrea”

12:55, 08.05.2024 - Fiul Andreei mantea și a lui Cristian Mitrea are aproape 9 ani și iși surprinde zi de zi mama cu atitudinea lui și felul in care gandește la o varsta frageda. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit care este relația ei cu david și cum s-a schimbat acesta in ultimul an.Andreea Mantea a avut un ajutor…

Cand o fetița a spus ca are un monstru, parinții nu au luat-o in seama: ce au descoperit cu ajutorul unei camere termice i-a șocat

07:45, 28.04.2024 - O familie din Statele Unite a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, informeaza People.

O fetița le-a spus parinților ca are un monstru in camera, dar ei nu au luat-o in seama. Ce au descoperit dupa i-a șocat: „Un coșmar”

09:25, 27.04.2024 - O familie din SUA a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Jocuri de culise in Superliga și dezvaluiri in direct: „Nu te baga nimeni in seama, lucrurile erau aranjate! Totul era jucat pe sub masa”

13:20, 11.03.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) a fost patronul celor de la FC Vaslui, formație cu care n-a reușit sa caștige niciun trofeu in fotbalul romanesc. Dupa titlul ratat in 2012, fostul arbitru internațional a decis sa renunțe la fotbal și la echipa pe care o finanța Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi…

Tommy Hilfiger lanseaza campania Primavara 2024 „Kendall and Friends”(Kendall și prietenii)

19:50, 04.03.2024 - Tommy Hilfiger ii ureaza bun-venit lui Kendall Jenner in familia Tommy prin campania Primavara 2024. Alaturi de cinci dintre prietenii sai, imbiata de spiritul Los Angeles-ului și cerul de un albastru nesfarșit specific zonei, Kendall iși dezvaluie personalitatea prietenoasa și autentica. Este esența…

Gafa facuta de Adela Popescu de ziua lui Radu Valcan. Nici el nu si-a dat seama de greseala, fanii au ras copios: „Ori e prea fin ori nu mai stie pe ce lume e”

17:05, 22.02.2024 - Gafa facuta de Adela Popescu de ziua lui Radu Valcan a strans mii de reacții in mediul online. Se pare insa ca greșeala facuta de indragita prezentatoare nu a fost motiv de suparare pentru sarbatorit. De fapt, el nici nu și-a dat seama, insa fanii au avut parte de o porție generoasa de amuzament. O…


Ce parere ai despre aceasta stire?