Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Clipe de coşmar pentru Andreea Mantea! A fost târâtă pe jos de un bărbat şi a reuşit cu greu să se elibereze

Publicat:

"Burlacita" a avut parte de cateva zile de cosmar. Aceasta a acceptat invitatia lui de a pune pe roate o pensiune din Bran. a reusit sa-l enerveze pe , iar acesta a facut un gest extrem.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

STATELE UNITE ALE AMERICII Cum a reușit un barbat sa locuiasca gratis intr-un hotel de lux din Manhattan timp de cinci ani ?

09:01, 10.04.2024 - Un barbat a profitat de o ambiguitate in lege pentru a locui fara costuri intr-un hotel din Manhattan timp de cinci ani, ceea ce a condus la un scandal juridic și acuzații de frauda dupa ce a incercat sa revendice proprietatea intregii cladiri. The post STATELE UNITE ALE AMERICII Cum a reușit un barbat…

Meci de coșmar pentru Tatarușanu – A primit opt goluri de la Al-Nassr / Hat-trick reușit de Ronaldo

00:10, 03.04.2024 - Abha, formația la care evolueaza romanul Ciprian Tatarușanu, a fost invinsa marți pe teren propriu de Al-Nassr cu scorul de 8-0. Dupa un hat-trick in prima repriza, Cristiano Ronaldo a ieșit la pauza.

Zodia nefericita a lunii aprilie. Acești nativi vor trece prin clipe de coșmar

14:25, 21.03.2024 - Care este zodia nefericita a lunii aprilie. Acești nativi vor trece prin clipe de coșmar din cauza problemelor cu care se vor confrunta. Ei vor varsa multe lacrimi din cauza experiențelor neplacute prin care vor trece.

Clipe de coșmar pentru o profesoara. A fost lovita cu pumnii de soț chiar in fața elevilor. Barbatul este consilier local: 'A fost doar o cearta'

10:46, 29.02.2024 - O profesoara de la o școala dintr-o comuna vasluiana a trait clipe de coșmar. A fost luata la pumni chiar de catre soțul ei. Mai mult, bataia a avut loc fix in fața școlii, mai mulți elevi fiind martori fara voie la eveniment. Profesoara din comuna Banca a fost agresata de soț in fața școlii in care…

Un barbat a reușit sa caștige aproape 2 milioane de dolari pentru ca și-a spionat soția

10:15, 24.02.2024 - Soțul unei angajate a companiei petroliere BP a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in SUA, dupa ce și-a spionat soția și a aflat informații confidențiale despre companie, relateaza BBC.

Cum a reușit un barbat sa stea gratuit la un hotel emblematic timp de cinci ani

22:11, 16.02.2024 - Timp de cinci ani, un barbat din New York a reușit sa locuiasca gratuit intr-un hotel emblematic din Manhattan, profitind de o lege locala obscura privind locuințele. Dar procurorii au declarat, saptamina aceasta, ca Mickey Barreto a mers prea departe aunci cind a depus actele prin care pretindea ca…

Un barbat a vrut sa-și faca un selfie reușit cu un leu și a intrat in cușca lui, iar animalul l-a sfașiat

15:25, 16.02.2024 - Un barbat din sudul Indiei a fost sfasiat mortal de un leu asiatic dupa ce a intrat in incinta acestuia ca sa-și faca un selfie, au anuntat reprezentantii departamentului forestier local, informeaza site-ul publicatiei britanice The Independent, citat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?