Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cel mai nebun #instachallenge. Flick a făcut baie îmbrăcat, iar Speak test de sarcină!

Publicat:

Provocare nebuna de la Speak pentru ! Flick a fost nevoit sa faca baie imbracat. Dar și inca cum! Cu o geaca groasa, caciula și bocanci in picioare, Flick a intrat in duș. Si asta nu e tot! Ca sa se razbune, Flick l-a provocat pe Speak sa faca un test de sarcina.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum decurge sarcina Ancai Dumitra! Actrița este nerabdatoare sa devina mama și are susținere din partea intregii familii: ”A fost un pic dificil”

16:30, 16.05.2024 - Anca Dumitra se pregatește pentru cea mai frumoasa perioada a vieții sale! Actrița va deveni mama pentru prima data in curand, astfel ca fiecare moment pe care il traiește acum este unic. Iata cum decurge sarcina actriței și cum se simte in luna a cincea!

Se poate construi și altfel in haosul imobiliar din Constanța? Cum este vazut orașul de un dezvoltator la primul proiect aici: ”Constanța e o provocare” / Interviu cu Raluca Munteanu, director de dezvoltare IULIUS (P)

13:00, 18.04.2024 - Se poate construi și altfel in haosul imobiliar care s-a raspandit in Constanța in ultimele doua decenii? Putem construi dar, in același timp, sa fim prietenoși cu mediul, sa ne adapostim la umbra arborilor și sa ne bucuram de verdeața din jur? Apoi, intr-un oraș universitar cu transport maritim, fluvial…

Ramzan Kadirov a interzis in Cecenia muzica „prea rapida sau prea lenta”: „Este inadmisibil sa imprumuți cultura muzicala de la alte popoare”

09:21, 08.04.2024 - Autoritațile din Cecenia au impus limite tempourilor muzicale și au cerut rescrierea in maxim doua luni și jumatate a tuturor melodiilor, pentru a respecta normele culturale stricte in regiunea din Rusia profund conservatoare, cu majoritate musulmana, relateaza site-ul independent rusesc The Moscow…

Sebastian Burduja, scheme pe terenul de fotbal in campanie electorala - VIDEO

12:15, 07.04.2024 - Imbracat in blugi, Sebastian Burduja pare relaxat pe teren. @burduja.official Echipa noastra e plina de energie și pe terenul de fotbal ⚽️ #SebastianBurduja #energyteam #viral ♬ FIFA - Glow City  Sebastian Burduja este cel care coordoneaza campania medicului Catalin Cirstoiu pentru Primaria Capitalei. 

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Testul camuflajului perfect: Gasește pisica in 10 secunde. Numai cei care gandesc in afara tiparelor pot sa o detecteze

11:16, 21.03.2024 - Cei care incearca sa gaseasca pisica in acest test de camuflaj perfect se trezesc intr-un joc de captivant, unde detaliile aparent banale se dovedesc a fi cheia pentru descoperirea locului unde se ascunde felina. Cu toate ca mulți se concentreaza asupra fundalului sau asupra elementelor evidente din…

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

Adevar sau provocare? PSD vrea sa faca schimb cu UDMR pe liste

14:46, 24.02.2024 - Marcel Ciolacu i-a lansat liderului maghiar „o provocare”, mai exact sa puna pe listele PSD membri ai UDMR, cu condiția ca formațiunea maghiara sa faca același lucru in județele in care populația este majoritar maghiara.  Liderul PSD i-a lansat președintelui formațiunii maghiare „o provocare”.  „Eu…


Ce parere ai despre aceasta stire?