Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Ce se întâmplă astăzi la mormântul lui Nicolae Ceaușescu. Fostul dictator și-ar fi sărbătorit ziua de naștere

Publicat:

In fiecare an la mormantul lui Nicolae Ceaușescu, fostul dictator al țarii este un adevarat altar. Anul acesta, președintele ar fi fi implinit 102 ani, motiv pentru care toți cei care l-au apreciat de-a lungul vieții au decis sa vina sa-i aprinda o lumanare. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand pica Paștele ortodox și cel catolic in 2025. Nu se intampla des sa fie sarbatorit in aceeași zi

20:50, 06.05.2024 - Daca anul acesta, Paștele ortodox și cel catolic s-au sarbatorit la diferența de aproape o luna, in 2025, pica in aceeași zi. Afla de pe a1.ro in ce zi pica Paștele in 2025, dar și in anii urmartori, potrivit calendarului.

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Ce studii a avut Nicolae Ceașușescu. Cu cate diplome se mandrea fostul dictator: „A fost ce-a vrut el” / FOTO

23:11, 03.04.2024 - In lumina unei dezvaluiri recente facute de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securitații (CNSAS), se dezvaluie acum detalii surprinzatoare despre educația și titlurile academice ale fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Cu cate diplome se mandrea fostul lider comunist.

(video) „Omul perfect alaturi de care sa implinesc 30 de ani.” Cu cine și-a sarbatorit The Urs ziua de naștere

10:11, 01.04.2024 - Interpretul moldovean Gheorghe Scurtu, cu numele scenic The Urs, care a cucerit nu doar Republica Moldova, dar și Romania, a fost omagiat ieri. Artistul și-a sarbatorit ieri, ziua de naștere și a postat pe rețele un mesaj, dedicat soției sale.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Viorel Lis și-a sarbatorit ziua de naștere la cazinou, la pacanele. La 81 de ani, soția are grija de el: „Nu este un om de lasat la azil”

14:20, 20.02.2024 - Viorel Lis a implinit ieri, 19 februarie, 81 de ani, iar soția lui, Oana Lis, l-a sarbatorit intr-un cazinou din București, la pacanele. Intr-un interviu recent, ea a spus ca aceasta e marea placere a soțului ei, care se confrunta cu mai multe probleme medicale. La 81 de ani, Viorel Lis, fostul primar…

Nikolas Constantin, surpriza emoționanta pentru soția lui: „Te iubesc!”. Anda și-a sarbatorit ziua de naștere / VIDEO

15:31, 13.02.2024 - Este o zi frumoasa in familia lui Nikolas Constantin și asta pentru ca el iși sarbatorește soția. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut Andei o surpriza emoționanta. Iata ce i-a pregatit artistul partenerei lui de viața, dar și ce postare a facut acesta prin intermediul…


Ce parere ai despre aceasta stire?