Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Căutările avionului în care se afla Emiliano Sala s-au încheiat. Moment emoţionant la antrenamentul lui Nantes. Echipa speră că fotbalistul a supravieţuit

Publicat:

, reprezentant al capitaniei Guernsey, a anuntat, joi, incetarea cautarilor avionului disparut la inceputul saptamanii, in care se afla si fotbalistul . , inainte de antrenamentul de joi, si colegii sai au fost protagonistii unui moment emotionat alaturi de suporteri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florinel Coman. Eun moment unic care va ramane in inima mea

07:35, 28.04.2024 - Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat, sambata seara, dupa castigarea titlului, ca se simte campion, subliniind ca acest moment este unic si va ramane mereu in inima sa. „Ma simt bine, ma simt campion. M-am gandit la aceasta zi de cand a inceput acest campionat. Daca ne uitam in spate,…

Moment emoționant la bordul unui avion

22:25, 27.04.2024 - Un moment emoționant a avut loc la bordul unui avion, unde pilotul aeronavei și-a cerut soția, care este insoțitoare de zbor, in casatorie in fața pasagerilor. Inainte ca avionul sa decoleze de pe aeroportul din Varșovia, capitanul a aparut in fața pasagerilor plin de emoții, transmite Noi.md cu referire…

Sambata, la Antena 1, Ilona și Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri și vrem sa-i facem mandri”

21:05, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Moment emoționant inaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București

15:25, 26.02.2024 - Inaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București, de vineri seara, care s-a incheiat 4-0 pentru clujeni, cinci jucatori de la echipa antrenata de Adrian Mutu au intrat pe teren cu tricouri diferite fața de restul jucatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?