Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cassandra, streaptease pentru Tudor în faţa mamei lui! Cum a reacţionat tânărul de la "Mireasă pentru fiul meu": "O dăm în alte alea"

Publicat:

Cassandra de la "Mireasa pentru fiul meu" s-a dat în spectacol în fata baietilor, însa norocosul a fost Tudor. Tânarul a "beneficiat" de un streaptease oferit de fata care si-a unduit formele voluptuoase pâna când acesta nu a mai rezistat.

Cassandra a facut din nou show! Tânara a vrut sa-i impresioneze pe baieti cu atuurile ei, iar tinta a fost una bine definita: Tudor! Fata i-a dansat lasciv si s-a unduit în timp ce baiatul savura fiecare miscare a trupului ei voluptuos. Totul chiar sub privirile mamei, care la…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum raspunde tanara și ce spune despre o posibila impacare cu Sergiu

13:30, 17.02.2024 - Madi a fost intrebata care e statusul ei amoros dupa ce s-a desparțit de Sergiu. Internauții au fost curioși daca aceasta are o relație cu Horia, dupa ce numele lui a fost menționat de mai multe ori dupa ce s-a aflat ca finaliștii sezonului 8 nu mai formeaza un cuplu.

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa sezonul 9, 7 februarie 2024. Cum a reacționat Albert cand a vazut imagini cu Antonia și Valentin ținandu-se de mana

15:00, 07.02.2024 - Situație incurcata pentru unii dintre concurenții sezonului 9 Mireasa! Triunghiul Antonia-Albert-Andrada pare ca este pe cale sa se extinda. Laura spune ca a observat priviri insistente din partea Antoniei catre Cristian, iar Albert a vazut ca Valentin și Antonia s-au ținut de mana la petrecere.


Ce parere ai despre aceasta stire?