Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Carl Froch l-a invins pe Mikkle Kessler si a unificat centurile IBF si WBA

Publicat:

, pugilistul care i-a administrat singura infrangere din cariera lui , l-a invins, sambata noaptea, pe . In urma acestui succes, britanicul a devenit posesorul centurii WBA la categoria supermijlocie (detine si centura IBF, pe care i-a luat-o lui Bute).

Froch a fost declarat castigator de toti cei trei arbitri: 118-110, 116-112 si 115-113.

Intalnirea dintre cei doi pugilisti a avut loc in "O2" din Londra, in fata a aproximativ 20.000 de spectatori.

Froch a declarat la finalul disputei ca vrea o intalnire cu , detinatorul…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Real Madrid a caștigat al 15-lea trofeu Champions League dupa ce a invins Borussia Dortmund cu 2-0

08:30, 02.06.2024 - Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oara trofeul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0 (0-0), sambata seara, in finala desfasurata pe Stadionul Wembley din Londra.

Real Madrid a caștigat Liga Campionilor dupa ce a invins Borussia Dortmund in finala de pe Wembley

00:00, 02.06.2024 - Real Madrid a caștigat Liga Campionilor. Formatia spaniola a invins echipa germana Borussia Dortmund cu 2-0 in finala Ligii Campionilor care s-a jucat la Londra, pe stadionul Wembley. Golurile victoriei au fost marcate in minutele 74 și 83 de Dani Carvajal, respectiv Vinicius Junior.

(video) Ucraineanul Oleksandr Usik, victorie cu Tyson Fury: A unificat centurile la categoria grea

10:35, 19.05.2024 - ​Pugilistul Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Partida s-a disputat la Riad, Arabia Saudita, relateaza presa romana .

VIDEO Box: Ucraineanul Oleksandr Usik, victorie cu Tyson Fury - A unificat centurile la categoria grea

09:00, 19.05.2024 - Pugilistul Oleksandr Usik l-a invins la puncte pe britanicul Tyson Fury, intr-un meci care a avut ca miza unificarea titlurilor mondiale la categoria grea. Partida s-a disputat la Riad, Arabia Saudita.

Timisoreanul Flavius Biea și Ronald Gavril, cu centurile „pe masa” la Craiova

08:56, 16.05.2024 - Flavius Biea, cel de al cincilea roman campion mondial la box profesionist dupa Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu, va lupta pentru Centura WBC Continental in Gala Boxing Fighting Championship 5, pe 17 mai, la Craiova, impotriva lui Jonathan Jose Eniz. Cel poreclit El Potro este…

Rusia planuiește atacuri hibride in Moldova, inaintea alegerilor prezidențiale și a referendumului privind aderarea la Uniunea Europeana

14:25, 30.04.2024 - Serviciile de informații din Marea Britanie au avertizat ca Rusia planuiește un val de atacuri hibride in Moldova, inaintea alegerilor prezidențiale și a referendumului privind aderarea la Uniunea Europeana din aceasta toamna, scrie Bloomberg, preluat de site-ul ucrainean de știri European Pravda.Bloomberg…

Boxerul care l-a facut KO pe Bute a rabufnit inainte de Mike Tyson vs. Jake Paul: „Ești o rușine, un clown”

16:50, 15.03.2024 - Carl Froch (46 de ani), cel care il facea KO pe Lucian Bute in 2012, a rabufnit la adresa lui Jake Paul (27 de ani), viitorul adversar al lui Mike Tyson (57 de ani). „Iron” Mike Tyson, cel mai fioros „greu” al tuturor timpurilor, a acceptat o propunere care il va umple de bani. Pe 20 iulie, pe AT&T…

Arsenal a invins-o pe Porto la loviturile de departajare și a ajuns in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

03:20, 13.03.2024 - Echipa engleza Arsenal s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal dupa ce a invins-o pe FC Porto cu 4-2 la loviturile de departajare, marti seara, pe Emirates Stadium din Londra, intr-un meci in care scorul a fost de 1-0 (1-0, 1-0).


Ce parere ai despre aceasta stire?