Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Bugatti prezintă noul Veyron Grand Sport Venet

Publicat:

Bugatti a dezvalui un nou clip promotional ce subliniaza modul cum a fost construit modelul , un vehicul unicat ce va fi prezentat la .

Citeste articolul mai departe pe informatiiauto.ro…  

Sursa articol: informatiiauto.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dispariția misterioasa și nedeslușita a celei mai scumpe mașini din lume VIDEO

18:45, 10.03.2024 - Licitația unui Bugatti 57SC Atlantic Recreation organizata de RM Sotheby's in Dubai a starnit un interes imens datorita legaturilor sale cu un alt autoturism. Acest model special este dedicat originalului 57 SC Atlantic, una dintre cele mai rare și mai emblematice mașini produse vreodata.

(foto/video) „Puterea unui Bugatti”, intr-un rucsac: Piloți in stil Iron Man au luat parte la prima cursa in costume cu motoare cu reacție din lume

08:35, 05.03.2024 - Intr-un peisaj cu cladiri zgarie-nori și iahturi dintre cele mai luxoase, opt piloți imbracați in costume dotate cu motoare cu reacție in stil „Iron Man” și-au luat zborul la Dubai, luand parte la prima cursa de acest gen din lume, scrie CNN, citat de digi24.ro .

„Puterea unui Bugatti”, intr-un rucsac: Piloți in stil Iron Man au luat parte la prima cursa in costume cu motoare cu reacție din lume

08:05, 05.03.2024 - Intr-un peisaj cu cladiri zgarie-nori și iahturi dintre cele mai luxoase, opt piloți imbracați in costume dotate cu motoare cu reacție in stil „Iron Man” și-au luat zborul la Dubai, luand parte la prima cursa de acest gen din lume, potrivit CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?