Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Beijing 2018: Premieră – Noul Audi Q5L este primul SUV cu ampatament alungit al mărcii

Publicat:

Clienții Audi din China primesc in mod tradițional automobile cu un interior spațios și cu o valoare de prestigiu mai mare. Daca local se ofera in prezent trei modele cu ampatament extins: A4L, A6L și A8L, acum se adauga la ele Q5L – primul SUV al marcii in varianta LWB (Long-Wheelbase). Premiera modelului a avut loc in cadrul de la Beijing.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cancelarul german Olaf Scholz discuta cu președintele chinez Xi Jinping despre cum pot contribui la „o pace dreapta in Ucraina”

12:41, 16.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a anuntat marti discutii despre o „pace dreapta” in Ucraina cu presedintele chinez Xi Jinping, in cadrul unei intalniri la Beijing, unde l-a primit in finalul unei vizite de trei zile in China, primul partener comercial al Germaniei, informeaza AFP, relatat de News.ro. 

Ce i-a cerut Xi Jinping lui Lavrov sa ii transmita lui Putin

20:35, 09.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping s-a intilnit marți, la Beijing, cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov. Xi Jinping i-a cerut ministrului rus de Externe sa ii transmita președintelui rus Vladimir Putin sincerele sale salutari. Notind ca anul acesta se implinesc 75 de ani de la stabilirea relațiilor…

Yellen says US will not accept Chinese imports decimating new industries

11:40, 08.04.2024 - US Treasury Secretary Janet Yellen warned China on Monday that Washington will not accept new industries being decimated by Chinese imports as she wrapped up four days of meetings to press her case for Beijing to rein in excess industrial capacity, according to Reuters. Yellen, making a second trip…

SUA, Japonia și Filipine contra Beijing-ului? China la zi

07:05, 03.04.2024 - In materialul de astazi „China la zi” va prezentam traducerea din limba chineza a unui articol publicat recent de Global Times, cu privire la summitul liderilor SUA, Japoniei și Filipinelor din 11 aprilie.

Davosul de la Beijing. Unde indreapta China și ecomonia globala

16:30, 24.03.2024 - Luand cuvantul la conferința internaționala de afaceri emblematica a Chinei, directorul general al FMI, Kristalina Georgieva,  a declarat ca economia mondiala a demonstrat o rezistența remarcabila la șocuri, dar ca se indreapta spre o creștere „slaba dupa standardele istorice” pe termen mediu, deoarece…

O lege privind utilizarea inteligentei artificiale, in pregatire in China

12:00, 21.03.2024 - Academicieni chinezi au prezentat la Beijing o propunere pentru o lege privind inteligenta artificiala (AI) menita sa reglementeze utilizarea acestei tehnologii in gigantul asiatic, informeaza EFE, citat[ de Agerpres.

Reuters: Trump a ordonat CIA sa lanseze o operațiune secreta impotriva Chinei pe rețelele sociale

15:35, 14.03.2024 - Donald Trump a autorizat CIA, in 2019, sa declanșeze o operațiune clandestina pe rețelele sociale chinezești cu scopul de a intoarce opinia publica din China impotriva guvernului de la Beijing, conform unor oficiali care au informații directe legate de aceasta operațiune secretizata, dezvaluie Reuters.

Hackerii chinezi dau atacuri susținute asupra structurilor digitale ale Occidentului. Sparg conturi de Facebook și X și planteaza mesaje pro-Beijing

21:55, 22.02.2024 - Un contractor de securitate privat din China legat de Poliția Naționala și alte parți ale guvernului de la Beijing este acuzata de activitați de hacking și instrumente de spionaj atat asupra chinezilor, cat și asupra strainilor, potrivit unor documente recent scurse citate de AP.


Ce parere ai despre aceasta stire?