Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - Artist rus, arestat după ce a dat foc intrării în fostul KGB

Publicat:

Controversatul artist rus , celebru pentru protestele sale socante impotriva puterii, a fost arestat luni dimineata la Moscova dupa ce a dat foc intrarii actualului sediu al de ...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou delir la Moscova: Rusia susține ca NATO vrea sa o atace cu arme nucleare: „Vom lua masuri pentru a ne proteja”

11:10, 28.05.2024 - NATO desfasoara exercitii care implica arme nucleare impotriva Rusiei, a declarat marti generalul Vladimir Kulisov, prim-adjunct al directorului Serviciului Federal de Securitate al Rusiei si seful politiei de frontiera, relateaza Xinhua, citata de Agerpres.

Șeful spionajului rus susține ca Ucraina a fost direct implicata in atacul terorist de la Moscova

09:55, 24.05.2024 - Serviciile de informații militare ucrainene au fost direct implicate in atacul terorist de la sala de concerte Crocus, de la Moscova, unde peste 140 de persoane au fost ucise, a declarat șeful Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB), Alexander Bortnikov.

Inca un general rus arestat. Adjunctul lui Valeri Gherasimov, șeful armatei ruse, a fost reținut pentru luare de mita

11:00, 23.05.2024 - Generalul-locotenent Vadim Samarin, adjunctul sefului Statului Major al armatei ruse, Valeri Gherasimov, suspectat de luare de mita pe scara larga, a fost retinut, a anuntat joi presa rusa. Este cea mai recenta dintr-o serie de arestari ale unor inați responsabili militari de la Moscova.

Cecenul arestat de ruși dupa atacul terorist de la Moscova a murit in arestul poliției

11:30, 02.04.2024 - Askhab Uspanov, originar din Cecenia, ar fi murit in arestul poliției, dupa ce a fost reținut in legatura cu atacul terorist de la Moscova, a scris agenția independenta de știri rusa Agentsvo pe 1 aprilie, citand-o pe mama lui Uspanov, scrie Kiev Independent.

Șeful FSB, acuzații grave: „Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului terorist din Moscova”

16:16, 26.03.2024 - Aleksandr Bortnikov, șeful Serviciului Federal de Securitate din Rusia (FSB, succesorul temutului KGB), susține ca Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului din sala de concerte din Moscova, in care au fost uciși, vineri, 139 de oameni, potrivit agențiilor TASS și RIA Novosti. ????????????…

"Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului terorist din Moscova!" | Acuzațiile lui Aleksandr Bortnikov, șeful FSB

15:51, 26.03.2024 - Aleksandr Bortnikov, șeful Serviciului Federal de Securitate din Rusia (FSB, succesorul temutului KGB), susține ca Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului din sala de concerte din Moscova, in care au fost uciși, vineri, 139 de oameni.

Un rus care asambla și lansa drone pentru Ucraina a fost arestat la Moscova

12:05, 15.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca un cetatean rus a fost arestat la Moscova sub suspiciunea de tradare si ca acesta a marturisit ca asambla si lansa drone in folosul Ucrainei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Delir la Moscova: Comuniștii ruși cer FSB sa ancheteze daca Stalin a fost otravit de Occident, acum 70 de ani

10:55, 05.03.2024 - Partidul Comuniștilor din Rusia a cerut Serviciului Federal de Securitate Rus (FSB, fostul KGB) și procurorilor sa investigheze potențiala implicare a serviciilor secrete occidentale in moartea liderului totalitar sovietic Iosif Stalin, in 1953, a relatat agenția de presa de stat RIA Novosti, citata…


Ce parere ai despre aceasta stire?