Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Accident ȘOCANT. Cisternă lovită în plin de un tramvai, în Podul de Piatră

Publicat:

O cisterna care transporta ulei si un tramvai de pe ruta 11 s-au izbit violent in Podu de Piatra luni dimineata in jurul orei 7.00, informeaza „Ziarul de Iași ”.   Cisterna cu numere de inmatriculare de circula dinspre fostul bazar spre rondul din Podu de Piatra, iar tramvaiul 11 venea in acelasi sens si se pregatea sa opreasca in statie. Dar soferul autotrenului a facut o manevra de intoarcere fara sa se asigure, iar tramvaiul a intrat in plin in lateral.   In urma impactului puternic, cisterna s-a rasturnat chiar in statia de autobuz din zona. Uleiul s-a revarsat pe o distanta…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Accident șocant pe DN 1: Șase autoturisme și un TIR sunt implicate. Traficul este blocat

18:00, 20.05.2024 - Un accident rutier in care au fost implicate opt persoane, șase mașini și un TIR plin cu balast a avut loc, luni, pe DN1, in Barcanești. Traficul este blocat pe sensul catre București, fiind dirijat pe o strada adiacenta.

VIDEO | Accident șocant: Un tren de marfa a spulberat o persoana - Traficul feroviar in zona este afectat

12:10, 15.05.2024 - Traficul feroviar este oprit temporar intre stațiile Prunișor și Garnița, dupa ce un tren de marfa a lovit mortal o persoana, a anunțat miercuri CFR SA.Potrivit companiei, in jurul orei 10.

Accident mortal in Brașov, pe calea ferata. O mașina a fost lovita de tren

09:40, 11.05.2024 - Un om a murit și mai multe persoane au fost ranite sambata dimineața, dupa ce un autoturism a fost lovit de un tren intre localitațile Voila și Fagaraș din județul Brașov. Șoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata.  „Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca astazi, 11…

Accident cu trei autoturisme și o cisterna, in Covasna. Doi oameni, raniți

10:15, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

Traficul blocat pe DN2-E85, la Marasesti, dupa ce o cisterna cu etanol s-a rasturnat pe carosabil. Șoferul a decedat

19:55, 27.04.2024 - Traficul este blocat, sambata, pe drumul national DN2 (E85), la Marasesti, dupa ce o cisterna cu etanol, inmatriculata in Republica Moldova, s-a rasturnat pe carosabil, soferul fiind declarat decedat dupa ce a fost descarcerat, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea.

O cisterna cu etanol s-a rasturnat pe DN2, la Marașești: șoferul a murit, traficul este blocat

19:51, 27.04.2024 - Traficul este blocat, sambata, pe drumul national DN2 (E85), la Marasesti, dupa ce o cisterna cu etanol inmatriculata in Republica Moldova s-a rasturnat pe carosabil. Șoferul a fost declarat decedat dupa ce a fost descarcerat, informeaza ISU Vrancea.

Soferita incarcerata dupa ce a fost lovita de un TIR cand efectua o depasire neregulamentara

15:00, 17.04.2024 - O soferita a ramas incarcerata in masina dupa ce a fost lovita de un TIR cand efectua o depasire neregulamentara. Accidentul s-a produs miercuri la pranz, pe DN 1B, la Mizil, iar in el a mai fost implicat un alt autoturism. Autoritatile au solicitat interventia unui elicopter SMURD, care nu a putut…

Accident grav la Soroca: Doi tineri, transportați la spital dupa ce motocicleta cu care mergeau a fost lovita de un VAZ. Șoferul mașinii era beat

16:36, 10.04.2024 - Accident grav la Soroca. Doi tineri au fost transportați la spital dupa ce motocicleta in care se aflau s-a tamponat cu un VAZ. Potrivit poliției, totul s-a intamplat ieri, 9 aprilie, in jurul orei 18:40.


Ce parere ai despre aceasta stire?