Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / A vrut să scoată "fiara" din el, aşa că i-a cerut un lucru incredibil! Delia şochează la "X Factor": "Hai, loveşte-mă, pisi!"

Publicat:

este un concurent talentat, dar prea timid, asa ca Delia vrea sa îl dezinhibe. Jurata de la "X Factor" încearca sa scoata "fiara" din concurent, dându-i niste comenzi surprinzatoare.

Trupa &"69&", adica Maria și , e trupa în care Delia își pune mari speranțe. Cei doi au cântat o versiune originala a melodiei &"Taxi&" și, chiar daca reprezentatia a fost buna, Delia îsi doreste mai mult de la ei.

Maria a fost buna, dar Cocoon nu este asa de spectaculos…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana de lucru de patru zile in Romania, a fi sau a nu fi? „Exista un factor de atașament cultural la noi pentru a lucra cinci zile”

06:35, 13.05.2024 - Saptamana de lucru de patru zile a devenit o realitate de ceva timp și in Romania, daca ne referim la implementarea de ordin legislativ. Codul Muncii permite redistribuirea activitații pe durata a patru zile lucratoare, in loc de cinci, insa deci...

Mireasa, sezon 9. Liviu, discuție cu Ștefan despre divergențele dintre Delia și Maria: „Cine iși arata prima ghearele?”

18:25, 11.05.2024 - Dupa discuțiile tensionate despre lista de cumparaturi, unde Delia a spus ca Maria i-a taiat fructele de mare pe care intenționa sa le gateasca pentru toți concurenții, Liviu și Ștefan au avut o discuție.

Rafael Nadal, un regal la Madrid

22:55, 30.04.2024 - Rafael Nadal nu doar ca s-a calificat, luni, in optimile de finala ale turneului de la Madrid, trecand de Pedro Cachin, dar a oferit și un adevarat spectacol facandu-ne sa regasim și sa ne bucuram de spiritul sau de lupta de altadata. Ajutat de public, dar și de experiența, Rafa a reușit mingi care…

FCSB s-a pregatit! Primul lucru pe care il va face dupa ce va caștiga titlul » Anunțul lui Mihai Stoica: „Vom face ce spune el”

11:45, 16.04.2024 - FCSB este foarte aproape de caștigarea titlului. Trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) are 4 victorii din 4 meciuri in play-off și s-a distanțat la 13 puncte de principalele urmaritoare, CFR și Craiova. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, a anunțat primul lucru pe care il va…

Record incredibil stabilit in ultimii 20 de ani in fotbalul englez. Ce a reușit liderul din Premier League!

13:10, 05.04.2024 - Liverpool a avut joi seara in jocul cu Sheffield United (3-1), „lanterna roșie” din Premier League, o posesie fantastica de 83,1%, prag neatins de cand se țin statisticile Opta. Trupa lui Jurgen Klopp a depașit cu numai o zecime de procent un record deținut de-acum șase ani de Manchester City! S-a chinuit…

Ce a facut Nick cu averea de pe urma succesului N&D: ”In loc sa-mi iau pamant cand era 50 de cenți metrul, i-am bagat in…”

13:20, 15.03.2024 - Nick a fost și este vedeta unei generații, omul din spatele unuia dintre cele mai de succes proiecte muzicale al anilor 2000, N&D.  A lansat sccese pe banda, printre cele mai ascultate melodii romanești- amintim ”Nu pot sa uit”, ”Vino la mine” ori ”Vreau sa plang”-, și a fost printre cele mai bine platite…

Mireasa. Albert este tot mai apropiat de Maria. Ce detalii i-a spus despre viața sa: ”Ai putea accepta?” / VIDEO

23:06, 06.03.2024 - Albert și Maria au incceput sa se cunoasca mai bine, dupa ce s-au sarutat in urma cu cateva zile. Concurentul i-a spus acesteia ca este artist, iar acest lucru presupune sa fie plecat des de acasa. Cat de dispusa ar fi tanara sa accepte acest lucru!

Cum arata Erika Isac la 15 ani. A facut furori la X Factor, Stefan Banica Jr si Delia, impresionati de artista: „Am luat decizia de a nu mai aparea”

14:10, 22.02.2024 - Erika isac este una dintre cele mai in voga artiste ale momentului. A devenit cu adevarat un personaj apreciat in urma lansarii piesei „Macarena”, care a facut furori in mediul online și a revoluționat tineretul. Cine este, de fapt, tanara trapperița și de ce a primit hate in urma participarii la X…


Ce parere ai despre aceasta stire?