Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata Ucrainei, vlăguită. Zelenski recunoaşte că duce lipsă de oameni, iar cei pe care îi are sunt demoralizați

Publicat:

Presedintele ucrainean, , a recunoscut vineri, 17 mai 2024, intr-un interviu acordat AFP, ca tara sa duce lipsa de oameni si ca acest lucru afecteaza moralul trupelor, in timp ce sambata intra in vigoare o noua lege privind mobilizarea pentru a reface randurile armatei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ruptura majora – Zelenski il ataca dur pe Biden: 'Lipsa sa de la summit va fi aplaudata de Putin. Il aplaudați personal pe Putin și stați in picioare'

16:35, 28.05.2024 - Liderul rus Vladimir Putin va aplauda in picioare daca președintele Statelor Unite, Joe Biden, nu se va prezenta personal la Summitul Global pentru Pace, care va avea loc in perioada 15-16 iunie, in Elveția, transmite președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, de la o conferința de presa comuna cu premierul…

Rusia caștiga razboiul in Ucraina, in lipsa ajutorului american pentru Kiev, spune Zelenski | Cel mai dur avertisment al președintelui ucrainean

08:25, 08.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut ca țara sa va pierde razboiul cu Rusia in cazul in care Congresul Statelor Unite ale Americii nu va debloca ajutorul militar de zeci de miliarde de dolari pentru Kiev.

Zelenski scade varsta de mobilizare militara de la 27 la 25 de ani. Armata Ucrainei duce lipsa de oameni

20:40, 02.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat marti un proiect de lege pentru reducerea varstei de mobilizare militara de la 27 la 25 de ani, in conditiile in care fortele armate raman fara oameni in fata invaziei ruse.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Jens Stoltenberg: „Ucrainenii nu duc lipsa de curaj, ei duc lipsa de munitii”

15:31, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, informeaza Agerpres, care preia France Presse."Ucrainenii nu duc lipsa de curaj,…

Ucraina recunoaste dreptul postum la reproducere al militarilor cazuti pe front. Soldații pot sa-si congeleze sperma

20:31, 12.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat marti o lege care le permite militarilor sa-si congeleze celulele reproducatoare astfel incat, in cazul decesului, sa poata fi folosite pentru a avea urmasi cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistata, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres

Ucraina recunoaște „dreptul postum la reproducere” al militarilor care au murit pe front

20:05, 12.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat marti o lege care le permite militarilor sa-si congeleze celulele reproducatoare astfel incat, in cazul decesului, sa poata fi folosite pentru a avea urmasi cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistata, informeaza agentia EFE, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?