Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepreședintele Sudanului a condus negocierile pentru repunerea în funcție a prim-ministrului Abdalla Hamdok

Publicat:

S-a anunțat ca premierul sudanez , tinta unui puci in 25 octombrie, si-a reluat atributiile in urma unui acord ce a fost semnat duminica. Mai nou, s-a aflat ca vicepreședintele Sudanului, , a fost cel care a condus negocierile pentru reinstaurarea in funcție a prim-ministrului Hamdok, potrivit stiripesurse.ro. In prima faza, Mohamed […] The post Vicepreședintele Sudanului a condus negocierile pentru repunerea in funcție a prim-ministrului first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie de arestare a ministrului Agriculturii din Ucraina, suspect de corupție

10:15, 26.04.2024 - Un tribunal ucrainean a dispus vineri, 26 aprilie, ca ministrul Agriculturii Mikola Solski sa fie arestat, acesta fiind acuzat de corupție, mai exact pentru implicare in achizitionarea ilegala de teren aflat in proprietatea statului in valoare de 7 milioane de dolari, dupa cum relateaza Reuters. Citește…

Participarea ministrului afacerilor externe, Luminița Odobescu, la deschiderea Summit-ului Liderilor Congresului Mondial al Ucrainenilor (Sesiunii de Planificare Strategica a Congresului Mondial al Ucrainenilor)

20:10, 12.04.2024 - Continue reading Participarea ministrului afacerilor externe, Luminița Odobescu, la deschiderea Summit-ului Liderilor Congresului Mondial al Ucrainenilor (Sesiunii de Planificare Strategica a Congresului Mondial al Ucrainenilor) at Info real.

Intrevederea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu cu ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, in marja conferinței ”Restoring Justice for Ukraine”

21:11, 02.04.2024 - Continue reading Intrevederea ministrului afacerilor externe Luminița Odobescu cu ministrul afacerilor externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, in marja conferinței ”Restoring Justice for Ukraine” at Info real.

Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi ancheteaza negocierile privind vaccinurile COVID dintre Ursula von der Leyen și Pfizer

14:16, 01.04.2024 - Procurori europeni investigheaza acuzațiile de infracțiuni in legatura cu negocierile privind vaccinurile dintre președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și directorul general al Pfizer, potrivit unui purtator de cuvant al Parchetului din Liege, scrie Politico. Anchetatorii de la Parchetul…

Tudose pune tunurile pe PNL: Toata țara a vazut ca premierul a fost singur la negocierile cu fermierii

12:25, 10.02.2024 - Mihai Tudose, eurodeputat și coordonator al campaniei PSD pentru europarlamentare, i-a criticat pe cei din PNL pentru ca la negocierile cu fermierii „au fost ocupati”, desi la momentul grevei profesorilor Marcel Ciolacu, in calitate de partener de guvernare, s-a dus alaturi de Nicolae Ciuca.

Cum se va face SALARIZAREA profesorilor in funcție de criterii de performanța. Precizarile ministrului educației

18:51, 08.02.2024 - Cum se va face SALARIZAREA profesorilor in funcție de criterii de performanța. Precizarile ministrului educației Remunerarea profesorilor in baza unor criterii de performanța a fost subiectul abordat de catre Ministrul Educației, Ligia Deca, care a furnizat clarificari cu privire la modul in care se…


Ce parere ai despre aceasta stire?