Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicecampioana olimpică la maraton a fost suspendată pentru dopaj

Publicat:

Vicecampioana olimpica la maraton din 2016, , din Bahrain, a fost suspendata pentru dopaj, a anuntat Unitatea de Integritate a Atletismului (UIA).

Kirwa a ocupat si locul trei la de la Beijing, din 2017.

Sportiva de 35 de ani este acuzata ca a incalcat regulile antidoping, dupa ce in esantionele prelevate au fost gasite urme de EPO.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep face dezvaluiri incredibile despre fericirea de a fi suspendata pentru dopaj: Mi-a placut!

01:05, 16.05.2024 - Simona Halep a declarat, intr-un interviu pentru Tennis Channel, acordat lui Jon Wertheim, ca acum considera ca are la activ trei trofee majore si ca nu are resentimente fata de Patrick Mouratoglou. “Acum vad altfel lucrurile”, spune fostul lider WTA dupa experienta perioadei de suspendare.

Un antrenor australian contesta existenta unui sistem de dopaj incurajat de Beijing

12:35, 22.04.2024 - Un antrenor australian, care lucreaza cu Federatia chineza de natatie, a respins afirmatiile conform carora statul chinez ar incuraja un sistem de dopaj, in urma unui articol aparut in presa australiana de luni, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Natalia Constantin, locul 21 in proba de spada, la Mondialele de cadeti

22:36, 16.04.2024 - Sportiva romana Natalia Constantin s-a clasat pe locul 21 in proba individuala de spada a cadetelor, marti, la Campionatele Mondiale de scrima pentru cadeti si juniori de la Riad (Arabia Saudita), potrivit Agerpres.

Atleta Alexandra Emilianov, la un pas de calificarea olimpica: Sportiva a stabilit un nou record național la aruncarea discului

20:20, 16.04.2024 - Atleta Alexandra Emilianov a stabilit un nou record național și ajunge la un pas de calificarea olimpica. Atleta a obținut in orașul Ramona (Oklahoma, SUA) un rezultat de 64 metri 42 centimetri la aruncarea discului.

Caștigator a doua maratoane importante, Marius Kimutai a primit interdicție de trei ani pentru dopaj

20:50, 15.04.2024 - Marius Kimutai, atlet maratonist din Bahrain, a fost suspendat pentru trei ani. Decizia a fost luata dupa ce s-a constatat ca invingatorul maratonului Barcelona 2023 a incalcat reglementarile antidoping. Anunțul a fost facut luni, intr-un comunicat, de Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), potrivit…

Avocatul Simonei Halep dezvaluie cati bani a cheltuit ITIA in tentativa de a o distruge pe sportiva romanca

15:10, 12.03.2024 - Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis, ITIA, a cheltuit o suma impresionanta in demersul de a demonstra ca Simona Halep s-a dopat și ca trebuie sa stea patru ani departe de terenurile de tenis.

O sportiva de 81 de ani din Cluj-Napoca a caștigat 4 medalii de aur la Campionatele Mondiale de Natație de la Doha

11:11, 07.03.2024 - O sportiva de 81 de ani din Cluj, care provine dintr-o familie cu tradiție de 100 de ani in natație, a reușit o performanța uriașa la Campionalele Mondiale de la Doha. Maier Orosz Judith a caștigat 4 medalii de aur și a reușit sa doboare și 3 recorduri naționale, anunța reprezentanții Clubului Sportiv…

Verdic final Simona Halep. Cat timp va fi suspendata sportiva!

17:55, 05.03.2024 - Verdic final Simona Halep. Cat timp va fi suspendata sportiva! S-a dat verdictul final in cadrul procesului de dopaj pe care l-a deschis Agenția Internaționala de Integritate a Tenisului (ITIA) impotriva Simonei Halep. Dupa trei zile de audieri intense, desfașurate la Lausanne, luna trecuta, s-a decis…


Ce parere ai despre aceasta stire?