Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viața online a adolescenților, explicată de un psiholog: „Te privești în oglindă și spui: «Merit 15 like-uri pentru cum arăt astăzi»”

Publicat:

In pandemie a crescut pana la 16% numarul adolescenților cu ganduri suicidare, arata o analiza realizata de depreHUB. Faptul ca viața lor s-a mutat in online a agravat situația. explica intr-un interviu pentru Școala9 cum pot fi aceștia ajutați de parinți și profesori.   face terapie de trei ani cu copii și adolescenți. Are 26 de ani și crede ca varsta o ajuta sa ințeleaga cu ușurința universul lor, inclusiv aplicațiile și rețelele de socializare unde iși petrec frecvent timpul.  Cei sub 18 ani au din ce in ce mai mare nevoie de ajutor specializat,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Imagini ireale intr-un liceu: Elevii au facut gratar in timpul orelor

15:45, 19.04.2024 - Imagini halucinante au fost surprinse intr-o școala din Romania. Elevii s-au filmat in timp ce fac gratar chiar in sala de clasa, in timpul orei. Adolescenții au venit la școala pregatiți cu tot ce le trebuie, un gratar electric și cu carne pe care au gatit-o pe loc.  In ciuda acestei acțiuni nepotrivite,…

Parintii din Constanta sustin instalarea sistemelor de supraveghere audio-video in unitatile de invatamant preuniversitar

11:00, 01.04.2024 - Federatia Nationala a Parintilor isi exprima public sustinerea ferma pentru propunerea Ministerului Educatiei cu privire la instalarea sistemelor de supraveghere audio video in unitatile de invatamant preuniversitar. Parintii insista pe necesitatea sprijinirii unitatilor de invatamant, metodologic,…

De ce este nevoie de accesul neingradit al adolescenților la programe de educație pentru sanatate, fara acordul parinților? Aproape jumatate din mamele minore din UE provin din Romania.

15:10, 14.03.2024 - Adolescenții au nevoie de acces nelimitat la programe de educație pentru sanatate in școli, fara acord parental, in condițiile in care Romania conduce clasamentul european al mamelor cu varste sub 15 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?