Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VEZI de ce nu ar trebui să îți mai faci patul niciodată

Publicat:

Daca și tu te numeri printre oamenii care iși fac patul in fiecare dimineața, afla ca este in regula sa renunți la acest obicei, chiar daca menține ordinea in casa. Cercetatorii de la au descoperit ca atunci cand iti faci patul, creezi un mediu propice pentru dezvoltarea acarienilor. Acarienii traiesc pe piele ta și ajung pe pat, in așternuturi sau perne și pot cauza astm sau alergii. Caldura pe care o emana corpul tau noapte creeaza un mediu umed, perfect pentru reproducerea acarienilor. Cel mai bun mod de a reduce inmulțirea lor este sa nu iți faci patul și sa lași așternuturile…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de bine este sa dormi cu animalul de companie in pat

14:15, 14.05.2024 - Cainii și pisicile sunt animale simpatice, iubitoare și calde. Și asta pot spune, probabil, majoritatea oamenilor care au in casa un astfel de animal de companie. Mulți insa ne intrebam cat de bine este sa dormi cu animalul de companie in pat. Afla ce spun specialiștii in somn și sanatate.Proprietarii…

Cercetatorii americani ingrozesc toți șoferii: Caldura favorizeaza emanarea in vehicule a unui gaz toxic

20:40, 07.05.2024 - Caldura favorizeaza emanarea in vehicule a unui gaz toxic provenit din produse menite sa incetineasca propagarea incendiilor, potrivit unui studiu american publicat marti in revista Environmental Science & Technology, relateaza AFP, conform Agerpres.

scaderea poluarii va genera temperaturi greu de indurat / 2 ipoteze

10:51, 05.05.2024 - Noile rapoarte sugereaza ca valurile de caldura din Europa vor fi mult mai mari decat se preconiza anterior. Vinovatul de data aceasta?Aerul mai curat. Potrivit unei noi cercetari prezentate in cadrul Uniunii Europene de Geoștiințe, daca nu se ia in considerare scaderea poluarii aerului, modelele nu…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Sobele vor fi inlocuite treptat cu pompe de caldura / Comisia Europeana: Jumatate dintre instalatori vor trebui recalificați / Ce planuri are Romania

12:50, 20.03.2024 - Pompele de caldura sunt esențiale pentru tranziția catre o energie curata și pentru atingerea obiectivelor europene de neutralitate a emisiilor de dioxid de carbon pana in 2050, considera Comisia Europeana. Treptat, acestea vor ajunge sa incalzeasca tot mai multe cladiri. Planul Romaniei este ca actualele…

Avertisment fara precedent: Europa va fi lovita de fenomene meteo catastrofale. Inundațiile și valurile de caldura vor dobori continentul

10:40, 12.03.2024 - Țarile europene trebuie sa se pregateasca pentru fenomene catastrofale. Este avertismentul fara precedent facut de Agenția de Mediu a Uniunii, care spune ca inundațiile majore și valurile de caldura vor dobori continentul in urmatoarea perioada. Specialiștii din Copenhaga au avertizat, in prima analiza…

Europa e in prag de „catastrofa” din cauza riscurilor climatice. Ne așteapta caldura extrema, seceta, incendii și inundații

12:11, 11.03.2024 - Europa s-ar putea confrunta cu situatii ''catastrofale'' in cazul in care nu evalueaza riscurile climatice cu care se confrunta, multe dintre acestea aflandu-se deja la un nivel critic, a avertizat luni Agentia Europeana de Mediu (AEM), informeaza Agerpres.

Amenințare mortala: dengue și chikungunya ataca Europa, potrivit primului raport al UE despre schimbarile climatice

10:05, 11.03.2024 - Trebuie sa se schimbe agricultura. Dietele trebuie sa evolueze. Sudul Europei este in pericol. Și dezastrul se apropie, daca liderii UE nu acționeaza dupa alegerile din iunie. Primul raport al UE despre schimbarile climatice sugereaza teme grele pentru Europa. Oamenii de știința ne indeamna: acționați…


Ce parere ai despre aceasta stire?